Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-10-2007, 15:28   #2187 (permalink)
TALOS
WHAT TO UNDERSTAND...?

Το avatar του χρήστη TALOS

Περιοχή: κάτω στον Πειραιά...
TALOS is an unknown quantity at this point
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην TALOS
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Κατα τη γνωμη μου, στον ΠΑΟ το προβλημα ειναι οτι λειπει το συναισθημα στην ιδιοκτησια. Ειναι πολυ τεχνοκρατης για ιδιοκτητης και προεδρος ομαδας. Παραδειγματα:
1)τον εχω ακουσει να λεει ''ο παναθηναικος ειναι μια απ τις μεγαλυτερες ομαδες στην Ελλαδα''. Ο Κοκκαλης παντα λεει ''ειμαστε η μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα''.
2)υπηρχε ποτε περιπτωση να κλεινει 100 χρονια ιστοριας*** ο γαυρος και να μην το χει ριξει ο Κοκκαλης στο συναισθημα και στη συγκινηση να κανουμε τον Ολυμπιακο μας μεγαλο, να παρουμε 100 συνεχομενα και τετοια?

Ο Τζιγγερ μου θυμιζει τον Καραμανλη που κληρονομησε ενα ονομα, κατελαβε ενα αξιωμα με τη δυναμικη των συγγενων του και πολλες φορες δε ξερει τι να κανει. Οργανωτικα εχει πολυ καλες ιδεες, ειναι επιχειρηματιας ο ανθρωπος.

Ζουμε μια εποχη που κοντευει να γινει 15ετια που ο ΠΑΟ εμεινε στασιμος κι ο Ολυμπιακος αναγεννηθηκε και εχτισε πολλα για το μελλον του. Πηρε παιχτες-σημεια αναφορας, εφτιαξε γηπεδο, προπονητικο κεντρο, εξυγειανθηκε οικονομικα, συμμετεχει συνεχως στο ch.l. και ανοιγεται αλματωδως στο παγκοσμιο μαρκετινγκ(βλεπε μελη,συμμετοχη στο formula3 κλπ).

Ξεκιναει η ηλεκτρονικη διαθεση εισιτηριων για ολα τα ματς της χρονιας στον Ολυμπιακο, και στον ΠΑΟ δε μπορουν να πανε 12.000 στη λεωφορο στο ντερμπυ λογω τικετ κλαμπ και δε ξερω κι εγω τι αλλο. Οι Γιαννακοπουλοι στο μπασκετ το χουν ριξει πολυ στο οπαδικο γι αυτο κι εχουν χτισει αυτο που χουν χτισει.

***ο ΠΑΟ ετσι οπως τον ξερουμε ιδρυθηκε το 1924 αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια

Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι.
Ο χρήστης TALOS δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση