Αν και δεν είδα την συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά διάβασα από αυτή στα διάφορα blogs, σιχαίνομαι το εμπόριο του ανθρώπινου πόνου και τις δυστυχίας. Δυστυχώς δεν είναι μόνο η εκπομπή της Δρούζα που την κάνει αλλά και άλλες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση.
Δεν ξέρω κατά πόσο το ΕΣΡ θα κάνει κάτι, στην καλύτερη των περιπτώσεων να βάλει στο κανάλι κάποιο πρόστιμο μερικών χιλιάδων ευρώ όπου μετά από λίγες εβδομάδες (που θα ησυχάσουν τα πράγματα) το κανάλι θα καταφύγει με αίτησή του προς το ΕΣΡ για επιήκεια και το πρόστιμο θα γίνει 3-4-5 χιλιάρικα. Και πάλι δεν θα γίνει κάτι. Για εμένα ένας καλός τρόπος αντίδρασης είναι να η επικοινωνία με το κανάλι
Star και η δήλωση δυσαρέσκειας του καθενός δυσαρεστημένου. Αν και δεν νομίζω η "ποιοτική" οδός που έχει επιλέξει το Star τα τελευταία χρόνια να αναγνωρίσει κάτι τέτοιο πόσο μάλιστα όταν στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας του καναλιού η εκπομπή "Μπορώ" συστήνεται ως προτεινόμενη. Ακόμα καλύτερος τρόπος είναι η αποχή από την τηλεθέαση της συγκεκριμένης εκπομπής...