Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-10-2007, 15:25   #653 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Αμπαλοι όλου του κόσμου ενωθείτε

Ζήτω στους φίλους του Κομμάντο και στον Κομμάντο.... Παίξανε καλά τα παιδιά. Respect στο παλικάρι με την στολη Λορικ Τσανα από Μαρσειγ. Και μόνο που την έβαλε τον προσκυνάμε....
Μπράβο και στον Γκλαζάρ που έκανε την πρώτη του εμφάνιση....

Απο τους δικους μας ο Μανάκης Γκαλέτι με το μαλλι κατω και χωρίς ζελέ μάγεψε αφού ήταν αλανθαστος στις εκτελέσεις του....

Δίπλα στον Μανάκη Γκαλέτι, ο Χαβιέ Φαμπρεγας που είχε πολυ καλο goal ratio (0.5) αφού σκόραρε μια στις δυο ευκαιριες που του δινόταν.

Ο μικρός Κωνσταντίνος είναι future favorite. Έφαγε κάτι ψιλές, έτρεχε και έβαλε και γκολάκια. Στο τέλος του ματωσαν και το νύχι....

Ο Χουλκ συγκινητικός σαν μπακ έκοβε τα πάντα και βοήθησε πολύ στην άμυνα αλλά και μετά σαν τερμας αφού έπαιζε παγκότερμα...

Ο Χρόνης σαν τέρμας ήταν καλός και έβγαζε πολύ πράμα....

O TALOS άνετος έπαιρνε την μπάλα και έκοβε βόλτες στην περιόχη μας και διασκέδαζε να ντριμπλάρει τους αντιπάλους. Τους πέρναγε και ξανακλεινόταν για να τους ξαναπεράσει... Βασικά όσες φορές δεν κάθισε πίσω και κάθισα εγώ βάλαν γκολάκια η κομμαντοπαρέα....

Εγώ έχασα δυο καλές ευκαιρίες μια από πάσα του Ταλου που με βρήκε λουκουμι μες στην περιοχή και άλλη μια απο δεξια που περασα έναν δεν ξερω ποιον αλλα σουταρα τραγικα με το δεξι.... Και έκανα και δυο τρεις ντριμπλες παραπανω μες στην περιοχή μας και φάγαμε δυο γκολ....

Αλλά οι συμπαίκτες μου με σώσαν ως συνήθως....