Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas
Και για να μην ξεχασω μπραβο στους 2600 μαγκες αλλα αυτους που πηγαν στη βρεμη και εκαναν παρτι με 20000 γερμανους.Εγω μονο γαυρους ακουγα ρεεεεεεεεε
Κατεβαζε η βερντερ και ακουγοτανε μονο το ''ου'' απο τους γαυρους ρεεεεεε
|
Ενταξει ρε σιγα και που πηγαν..Τα ιδια και ακομα χειροτερα καναν οι Λαρισαιοι σημερα μεσα στην αγγλια..γενικα ολοι οι ελληνες που πανε στα εκτος παιχνιδια ( εκτος απο τους βαζελους νομιζω

) υπερισχυουν χαλαρα στη μαχη της εξεδρας και για τα 90 λεπτα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier
εγω θα σας προτεινα να κατεβειτε πειραια και να γιορτασετε, να το χαρειτε και να νιωσετε περηφανοι για την ομαδα σας. κανατε μια μεγαλη νικη και ειστε πλεον το φαβορι για την 3η θεση.
|
ενταξει οχι μονο και για 3η θεση.
και εγω το προτεινω αυτο γιατι δυσκολα τωρα θα ξαναγινει αυτο..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik
Αλλά εγώ σήμερα θέλω τον Αιθεροβάμων
Λιβερπουλάκια, αρχίζω και ονειρεύομαι το πεδίο του αποκλεισμού σας
|
Ενταξει οτι και να πεις για το συγκεκριμενο παιχνιδι εχεις απολυτο δικιο..μαλιστα σε παραδεχομαι γιατι το ελεγες εδω και 2 βδομαδες τωρα και εγω ουτε καν που το ειχα σαν πιθανοτητα,..και αυτα για τον αποκλεισμο μας ισως και να βγουν στο τελος και να παλευουμε για καμια 3η θεση..αλλα τωρα να μου βαζεις την εικονα του Ζεντεν,,,ε οχι ,, δεν περιμενα να πεσεις τοσο κατω..

Ενταξει , Τζεραρντ το παραμυθι τελειωσε...τοσα χρονια σε γλυφαν και σε λατρευαν ολοι τωρα ειναι η ωρα να αποδειξεις αν οντως αξιζεις!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier
μαρσέιγ: επαιξε κοντρα στο γολιάθ και η καταλληλη σφεντονια τον εβγαλε νοκ αουτ.
λιβερπουλ: στο 93 γινεται η φαση που δεν θα ξαναγίνει ποτέ ομως...
σελτικ: οι σκωτσεζοι φετος εντυπωσιάζουν, ζηλεψανε τους τζερς και ασελγήσανε πάνω σε ενα πτωμα
μιλαν: άσε μας ρε ντιντα που θα ασχοληθούμε και μαζί σου
|
τι εγινε στο 93 γιατι δεν αντεξα να το δω μεχρι εκει;
τη σελτικ την ειχα πιο στανταρ απο ολα...το ξερα οτι θα πηγαινε για εκδικηση και ετσι..ασε που εκτος εδρας ειναι αγνωριστη
μιλαν , ενταξει τι να πει κανεις...απο ποτε εχεις να παρεις νικη καλια;;