Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-04-2007, 11:47   #52 (permalink)
Commando7hh
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Αμπαλοι όλου του κόσμου ενωθείτε

να σε διορθωσω στο οτι ο δημος εβαλε το νικητηριο γκολ

κατα τα αλλα σημερα ειμαι για σερβις καθως συμπληρωσα 30 000 χλμ αυτη την εβδομαδα και ποναει το αριστερο μου γονατο για λογο τοσο ηλιθιο που ντρεπομαι να ομολογησω.. αν και λογικα ο χουλκ η καποιος αλλος απο την αντιπαλη αμυνα ισως ξερει σε ποια φαση χτυπησα μονος μου

ο χαβιε ηταν ηρωικος και εβαλε πολλα γκολ, αν και μαζι με τον μαξιμ αφησαν να περασουν ανεκμεταλλευτες καπου 40 σεντρες και 40 γυρισματα μεσα στην περιοχη που εκανα. η απελπισια του μαξιμ οσο περναγε τον εκνευριζε περισσοτερο και εκανε τα πραγματα χειροτερα παρα τις προσπαθειες εμας των συμπαικτων να τον ηρεμησουμε

ο δημος ειδικα στην αρχη που καθοταν αμυνα εκοβε πολυ αλλα απο καποιο σημειο και μετα μαλλον με περναγε για αντιπαλο αν κρινω απο το ποσες πασες μου εδινε ενω πρεπει να ευχαριστησουμε και τον τυπο με το μακρυμανικο που απο ενα σημειο και μετα υποθετω λογω κουρασης καθε φορα που επαιρνε την μπαλα την σουταρε περισσοτερο σκοπευοντας να την απομακρυνει απο κοντα του παρα για να πετυχει γκολ.

επισης να ευχαριστησω τον ανθρωπα που σε μια φαση ειχαμε κερδισει κορνερ, εκτελεστηκε,η μπαλα απομακρυνθηκε και του εβγαλαν μια προωθητικη μπαλια, βγηκε τετ α τετ και πηγε να σουταρει αλλα του εβαλα κοντρα και την εστειλα κορνερ και σε τοτε αναφωνησε 'μα καλα αυτος πριν απο δυο δευτερολεπτα ηταν στο αλλο κορνερ ποτε προλαβε να ερθει εδω?'

ο greekfansws στο τερμα ηταν παρα πολυ καλος ενω μοιραζε και πολυ εξυπνα την μπαλα

ο neacel ηταν πολυ πεσμενος και αυτο φανηκε απο νωρις καθως ελειπαν οι ποδιες αλλα οσο περναγε η ωρα ανεβαζε την αποδοση του και σε αρκετες φασεις συνεργαστηκαμε με καθετες μπαλιες

στο τελος τσαντιστηκα γιατι καναμε οτι μπορουσαμε για να χασουμε αλλα αφου νικησαμε τελος καλο ολα καλα

δευτερη σερι νικη για τους μη γαυρους παντως αντε να ξαναπαιξουμε συντομα