Απάντηση: Χωρισμος
Σε αντίδραση, θα απαντήσω ακριβώς στις αρχικές ερωτήσεις.
Δεν νομίζω (ελπίζω) να εορτάζει κανείς τον χωρισμό του. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξεφύγαν από μια πολύ άσχημη γι'αυτούς σχέση που για κάποιο λόγο είχε παρατραβήξει μάλιστα.
Χωρίζω όταν:
Εγώ σπουδάζω Αθήνα κι η κοπέλα Πάτρα και έχει "έρθει πολύ κοντά με κάποιον συμφοιτητή της" καθώς χρειάζεται κάποιον δίπλα της καθημερινά κι εγώ την νοιάζομαι κι έτσι της λέω "τέλος και με τις ευχές μου".
Είμαστε μαζί Αθήνα, εγώ στρατό (1-1) , αυτή σπουδάζει αλλά πρόκειται εγώ να πάω να δουλέψω στην επαρχία κι αυτή να συνεχίσει σπουδές στην Γερμανία. Την νοιάζομαι που θα ξεροσταλιάζει μόνη (ελπίζω) και της εύχομαι να βρει κανά καλό παιδί "εκεί πάνω".
Εγώ δουλεύω στην επαρχία (απ'όπου κατάγεται κι έχει σπίτι), αυτή δουλεύει Αθήνα (όπου έχει σπίτι) και την κουράζει το "πάνω-κάτω" αλλά και η ρουτίνα (φταίω). Την νοιάζομαι αλλά ακόμα αναρωτιέμαι "γιατί" χαζά.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ κανέναν χωρισμό. Πόνεσα πολύ για κάθε έναν και "πένθησα" κάθε μία σχέση (και ό,τι στο οποίο θα μπορούσε να έχει εξεληχθεί) για τουλάχιστον 1 χρόνο.
Τις λατρεύω ακόμα και αναζητώ να είμαι φίλος μαζί τους (όπως είχαμε υπάρξει για τουλάχιστον 3 χρόνια με την κάθε μια, μα, πλέον, άνευ ερωτικής διάθεσης) με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας.
Νιώθω άσχημα (τύψεις) ακόμα και σήμερα για όποια δυσάρεστη στιγμή τους προκάλεσα.
Αν νιώσετε την ανάγκη να γελάσετε ή κοροϊδέψετε δεν θα με πειράξει καθώς είπα την αλήθεια και δεν ντρέπομαι για τίποτα απ'αυτά αλλά δεν θα δεχτώ κατηγορίες και πατρονάρισμα.
Ευχαριστώ.
|