Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-10-2007, 22:22   #179 (permalink)
Closer
Νέο Μέλος

Closer is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: MAXIM comes to town

Ωραιο το τευχος.

Η εξωφυλλο ουτε για εξωφυλλο ηταν μεν,αλλα ουτε και για θαψιμο,δλδ για απλη φωτογραφιση εντος ειναι μια χαρα.

Η αλλη παλι γαματη.Καρρα τη λενε,δε θυμαμαι.

Η Κουρακου δεν ειναι μοντελο? Την εχω ακουει τοσες φορες. Νομιζα οτι ο διαγωνισμος ηταν για απλες κοπελες,οχι για ηδη μοντελα. Κατι παιχτηκε εκει.
Τα θεματα οντως παιδια ηταν καλα. Μου εκανε εντυπωση εκεινο με τη δολοφονια του κοριτσιου που δε το ηξερα...

Το οτι ειναι μονο 3 φωτογραφησεις το παρατηρησα κι εγω.Μας αποζημιωνουν τα υπολοιπα για το συγκεκριμενο τευχος ομως,οποτε δεν εχω παραπονα.

Ειναι πολλες οι σελιδουλες προς το τελος οι διαφημισεις οντως. Δεν ειναι διαβαστεα υλη αυτη.Παρολ'αυτα καλυτερα μαζεμενα στο τελος,αντι μεσ'τη μεση ολη την ωρα(αν ειναι αναγκαιο να υπαρχουν).

Και γενικως ολα καλα μου φανηκαν,μπραβο.Δεν βρηκα κανενα θεμα ή συνεντευξη μαλακια και αχρειαστη,οποτε σωστα νιωθετε οτι ειναι καλο τευχος.

Παρολ'αυτα με το νεο στυλ,τα νεα τευχη ουτε θα τα "αγαπησω" ουτε θα τα χωνεψω ποτε,ουτε θα τα θυμαμαι.. Δυστυχως το θεμα της ανανεωσης το εχω αναφερει κι αλλες φορες εγω,αλλα μιας και το λεει αλλος φιλος..Νιωθω ακριβως το ιδιο. Πριν ηταν το ΜΑΞΙΜ,ηταν μοναδικο. Το νεο στυλ εγινε ενα οποιοδηποτε περιοδικο αντρικο. Ολα λιγο πολυ ετσι ακριβως ειναι. Ουτε πιο καλιασθητο μου φαινεται,χωρις να το λεω κακο. Γενικως πριν υπηρχε η τελειοτητα στυλιστικα και χωρις κανενα λογο την αλλαξατε. Αν ειναι δυνατον να γινει πισωγυρισμα,με τα μπουνια να γινει. Αλλα δυσκολα παραδεχεται κανεις τα λαθη του...
Για μενα ειναι απλα κριμα,γιατι τα θεματα ισως ειναι απο τα καλυτερα,αλλα κανενα τευχος απο το νεο στυλ δε θα μπει στα καλυτερα μου.

Οπως επισης για την Εμμανουελα,εγω πιστευω οτι κατι αλλο παιχτηκε,και τρωει τωρα και το θαψιμο. Τι δουλεια μου λετε, στην τηλεοραση την εχουμε δει 358 φορες,φοβερη ειναι η κοπελα.
Ο χρήστης Closer δεν είναι συνδεδεμένος