Απάντηση: Ξένα Πρωταθλήματα
Η Μάντσεστερ άλλη μια νίκη χωρίς να πείσει. Πάντως παρουσιάζει αξιοπιστία και αυτό είναι που την κάνει να διαφέρει από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου....
Η Αρσεναλ νίκησε πάλι με γκολ του Φαν Προπερσι ενώ και η Λίβερπουλ επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών με γκολ του φορμαρισμένου Γιοσι Μπεναγιούν....
Η Μπάρτσα συνέχισε το καλό σερί που έχει εσχάτως με άλλη μια νίκη με τον Τιτί να κάνει χατ τρικ αλλα με τον Λίο Μέσσι να κλέβει και πάλι την παράσταση. Η ομάδα χωρίς Ρόνι πάει ρολόι....
Η Σαμπντόρια έκανε νίκη. Επιτέλους. Σκόραρε και ο θεός Αντόνιο Κασσάνο.... Δάκρυσε απο χαρά όλη η Ιταλία με αυτό το γεγονός.
Η Γιουβέντους νίκησε στο ντέρμπι την Τορίνο στο τέλος. Πάντως η Γιούβε φαίνεται πως χτυπά τίτλο. Χάνει δύσκολα, έχει έμπειρους παίκτες και θέλουν όλοι να ξεπλύνουν τις ντροπές του παρελθόντος.
Η Ίντερ πέρασε αέρα μέσα από την Ρώμη αφού βεβαίως η Ρόμα έμεινε με 10. Είναι που μου λέγατε όλοι σας πως η Ίντερ είναι για τα μπάζα. Φάνηκε. Φωστήρες όλοι....
Η Μίλαν δεν κερδάει που λέει και ο Τσουκαλάς.... Αλλά και πέρσι τέτοιο καιρό τα ίδια χάλια είχε αλλά είδαμε που έφτασε. Πάντως όσο δεν τραβάει κουπί ο Κακά και ο Ρονάλντο δεν θα γίνεται καλά για να παίξει αυτά τα ζόρια θα τραβάει.
Η Φιορεντίνα έκανε σπουδαία νίκη μεσα στο Λιβόρνο με αργεντίνικες πινελιές αφού για την ομάδα της Τοσκάνης σκόραραν 2 γκολ ο Πάμπλο Ντανιέλ "είμαι αργεντινος χωρίς χαίτη, φοράω το 9 και θέλω να μοιάσω στον Μπατιστούτα" Οσβάλντο και ο Σαντάνα. Στο τέλος μπήκε και ο Βιέρι και πήγε να βάλει και αυτός γκολ αλλά δεν του έκατσε.....
Η Βέρντερ έχει βρει ρυθμό. Σε κακή περίοδο την βρίσκει ο ΟΣΦΠ....
|