Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-10-2007, 11:52   #11 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Ξένα Πρωταθλήματα

Η Μάντσεστερ άλλη μια νίκη χωρίς να πείσει. Πάντως παρουσιάζει αξιοπιστία και αυτό είναι που την κάνει να διαφέρει από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου....

Η Αρσεναλ νίκησε πάλι με γκολ του Φαν Προπερσι ενώ και η Λίβερπουλ επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών με γκολ του φορμαρισμένου Γιοσι Μπεναγιούν....

Η Μπάρτσα συνέχισε το καλό σερί που έχει εσχάτως με άλλη μια νίκη με τον Τιτί να κάνει χατ τρικ αλλα με τον Λίο Μέσσι να κλέβει και πάλι την παράσταση. Η ομάδα χωρίς Ρόνι πάει ρολόι....

Η Σαμπντόρια έκανε νίκη. Επιτέλους. Σκόραρε και ο θεός Αντόνιο Κασσάνο.... Δάκρυσε απο χαρά όλη η Ιταλία με αυτό το γεγονός.

Η Γιουβέντους νίκησε στο ντέρμπι την Τορίνο στο τέλος. Πάντως η Γιούβε φαίνεται πως χτυπά τίτλο. Χάνει δύσκολα, έχει έμπειρους παίκτες και θέλουν όλοι να ξεπλύνουν τις ντροπές του παρελθόντος.

Η Ίντερ πέρασε αέρα μέσα από την Ρώμη αφού βεβαίως η Ρόμα έμεινε με 10. Είναι που μου λέγατε όλοι σας πως η Ίντερ είναι για τα μπάζα. Φάνηκε. Φωστήρες όλοι....

Η Μίλαν δεν κερδάει που λέει και ο Τσουκαλάς.... Αλλά και πέρσι τέτοιο καιρό τα ίδια χάλια είχε αλλά είδαμε που έφτασε. Πάντως όσο δεν τραβάει κουπί ο Κακά και ο Ρονάλντο δεν θα γίνεται καλά για να παίξει αυτά τα ζόρια θα τραβάει.

Η Φιορεντίνα έκανε σπουδαία νίκη μεσα στο Λιβόρνο με αργεντίνικες πινελιές αφού για την ομάδα της Τοσκάνης σκόραραν 2 γκολ ο Πάμπλο Ντανιέλ "είμαι αργεντινος χωρίς χαίτη, φοράω το 9 και θέλω να μοιάσω στον Μπατιστούτα" Οσβάλντο και ο Σαντάνα. Στο τέλος μπήκε και ο Βιέρι και πήγε να βάλει και αυτός γκολ αλλά δεν του έκατσε.....

Η Βέρντερ έχει βρει ρυθμό. Σε κακή περίοδο την βρίσκει ο ΟΣΦΠ....