Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Μετά και τα χθεσινά παιχνίδια φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός έχει όλες τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες όπως τον έχουν οι ξένες στο CH. L.,δηλαδή για πλάκα. Παρόλο που ο Άρης ήταν πανηγυρικά καλύτερος εγώ πίστευα ότι δεν θα καταφέρναμε να ισοφαρίζαμε. ΑΘΛΙΟΣ ο Ολυμπιακός (έφταιγε και το χορτάρι βέβαια) και παρόλα αυτά με δυσκολία τσιμπήσαμε το βαθμό. Χωρίς προπονητή θα στοιχημάτιζα όλα μου τα ευρώ ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα τώρα με το Σερ Τάκη αποκτάει ενδιαφέρον όμως. Καλά αν με τον Άρη κατεβαίνει με τέτοιο σύστημα τι σύστημα θα ακολουθήσει μέσα στη Βρέμη ή στη Μαδρίτη; Έστω και έτσι από τώρα θα προβλέψω σχετικά άνετα το πρωτάθλημα να καταλήγει στον Πειραιά.Η ΑΕΚ είναι πολύ κακόμοιρη για να πάρει κούπα (για 2η-3η θέση καλή είναι) ενώ ο μόνος βελτιωμένος είναι ο ΠΑΟ
που μπορεί να μην παίζει διαστημική μπάλα αλλά παρουσιάζεται σοβαρός, μετρημένος και κυρίως με πάθος και πνεύμα νικητή.Αν συνεχίσει έτσι σε 1-2 χρόνια τον βλέπω να παλεύει στα ίσα για το πρωτάθλημα.
Από την ομάδα μου είμαι πολύ ικανοποιημένος,παλέψαμε πάρα πολύ και αν είχαμε σε καλύτερη κατάσταση τον Κόκε ή ένα αποτελεσματικότερο χαφ αντί του Χαβίτο θα παίρναμε το 3ποντο. Με μια καλύτερη κλήρωση θα παλεύαμε και για πρόκριση στους ομίλους του UEFA αλλά δυστυχώς είχαμε τη δυσκολότερη κλήρωση από όλες τις Ελληνικές ομάδες και βλέπω να περνάμε μεγάλα ζόρια μέσα στο Λα Ρομαρέδα με τη Σαραγόσα.
|