Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-09-2007, 18:37   #19 (permalink)
Karmakosmik
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Εκκαθάριση Μητρώων Σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Βέβαια τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο,γενικότερα στο εξωτερικό. Έχεις όριο απουσιών, τουλάχιστον ένα project ανα εξάμηνο σε κάθε μάθημα,προόδους. Γενικώς σπουδάζουν στην πραγματικότητα,εδώ απλά λέμε πως σπουδάζουμε. Εδώ αν βάλουν όριο απουσιών από παραδόσεις θα γίνει εμφύλιος. Θα τα ξέρεις και από μέσα υποθέτω πόσο ξέφραγκο αμπέλι είναι τα ελληνικά Πανεπιστήμια. Και αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που δεν θέλει κανείς την αξιολόγηση. Για να μην αποδειχτεί και επίσημα πόσο μπουρδέλ@ είναι η συντριπτική πλειοψηφία των σχολών.
Είναι αντικειμενικές οι δυσκολίες, για να μπει όριο απουσιών. Εγώ είμαι θετικός σε τέτοιο ενδεχόμενο. Αλλά πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα. Δεν γίνεται να εισάγωνται 500 άτομα κάθε χρόνο σε μία σχολή και να θες ευέλικτα σχήματα και όριο απουσιών. Είναι πρακτικά αδύνατο...
Για το πρόγραμμα σπουδών μη τα ξαναλέμε, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Προσωπικά έχω σε κάθε εξάμηνο τουλάχιστον 3 project, μη βάλω εργασίες και προόδους, είναι αρκετά.

Σ' αυτά που λέει ο Ταλος, συμφωνώ σε όλα και στο 2ο ποστ του γατονίου σχεδόν σε όλα.
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση