Όταν μιλάμε για βρώμικη πόλη δεν εννοούμε κάτι άλλο από την βρωμιά κυριολεκτικά στους δρόμους, στους τοίχους, στον αέρα. Εαν θεωρείς οτι η λέξη βρωμιά μπορεί να χαρακτηρίσει ένα κοινωνικό ή οικονομικό ή εκπαιδευτικό επίπεδο τότε το πράγμα πάει αλλού. Εγώ αναφέρομαι αποκλειστικά στην βρωμιά της ύλης.
Δεν εκπροσωπώ την Αθήνα ούτε τους κατοίκους της ούτε είμαι από την Αθήνα οπότε το να απευθήνεσαι σε εμένα λες και είμαι αθηναίος ή εργοστασιάρχης των αθηνών είναι άστοχο και δεν προκύπτει από τα γραφόμενά μου στο θέμα αυτό. Επίσης, ό,τι γράφει ο καθένας μας εδώ μέσα είναι αυθαίρετο και υποκειμενικό από την φύση του επειδή συμμετέχουμε ως άτομα και όχι ως επιστημονικό προσωπικό κάποιας έρευνας ή κάτι άλλο. Συνεπώς και τα λεγόμενα του καθενός θα είναι αυθαίρετα και προσωπικά. Επιπλέον ενώ δεν προσέχεις όταν διαβάζεις αυτά που γράφω και τα παραθέτεις αλλαγμένα έχεις και την εντύπωση πως εγώ δεν διαβάζω την αρχική δημοσίευση και οτι μάλιστα είναι και ηλίθιο το επιχείρημα (ναι αυτό που διάβασες και θυμάσαι λάθος λέω). Το οτι δεν σου αρέσει η παραξηγημένη μου κρίση και γνώμη δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει, αλλά οτι δεν αντέχεις να υπάρχουν απόψεις διαφορετικές από την δική σου... Και αυτό είναι κακό για την επιχειρηματολογία...