Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik
Σίγουρα πρέπει να υπάρχει έλεγχος. Ποιοι και πόσοι μπαίνουν. Τι να μου φταίει ο άλλος που βρίσκει ανοιχτό το δρόμο και μπαίνει για να δουλέψει στα χωράφια και στις οικοδομές για να φάει ένα κομμάτι ψωμί;
Όχι δεν μπορείς να βουλιάζεις τα καράβια. Μπορείς να κάνεις μία σοβαρή έρευνα, για το πόσους μετανάστες αντέχει η χώρα και να μειώσεις το πρόβλημα. Εξίσου απάνθρωπο είναι να διώξεις κάποιον που έχει ήδη εγκατασταθεί. Αυτά γενικά.
Όπως και να 'χει δεν βλέπω τον τρόπο με τον οποίο οι μετανάστες, "βρωμίζουν" την πόλη.
Επίσης δεν χτυπάει άσχημα, μόνο ότι δεν είναι τετραγωνισμένη η πόλη, αλλά και τα τερατουργήματα που χτίζονται από άποψη αισθητικής. Εφόσον τον Έλληνα δεν τον ένοιαξε ποτέ τα τελευταία 50 χρόνια, η ποιότητα των κτηρίων που χτίζονται γύρω του, δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί για την ποιότητα της ζωής του. Διότι στα κρίσιμα λούφαξε...
|
Τώρα μιλησες σωστά.
Αλλά ποια τερατουργηματα ρε Νικο? Οι αναγκες οδηγησαν εδώ πέρα. Πιστευεις αν η Αθηνα είχε π.χ. 2000000 κοσμο, να χρειαζονταν να δημιουργηθουν αυτά?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina
Aς κοιτάξουμε τα χάλια μας και την παιδεία μας και μετά κατακρίνουμε τους αλλοδαπούς...Γιατί το να τους εκπολιτίσουμε είναι αδύνατον, από τη στιγμή που μπορεί να είμαστε και χειρότεροι από αυτούς.
Όταν πετάς τα σκουπίδια από το μπαλκόνι και το τσιγάρο από το παράθυρο θα τολμήσεις να γυρίσεις να πεις στον αλλοδαπό γιατί κάνει το ίδιο ;;
Εκτός αν την έχεις δει, ότι εδώ είναι η χώρα σου, εσύ κάνεις κουμάντο και δίνεις και το καλό παράδειγμα 
|
Μιλάς γενικά για τους Έλληνες? Κανείς δεν μιλησε για εκπολιτισμο των αλλοδαπων και δεν καταλαβαινω γιατί έφτασε εδώ το θέμα....
Εγώ από την πλευρά μου δεν λέω τιποτα. Δεν κάνω κουμάντο, δεν είμαι τίποτα. Προσέχω όσο γίνεται και δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι.