Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-09-2007, 13:48   #24 (permalink)
Asaverle
Νέο Μέλος
 
Εγγραφή: Sep 2007
Περιοχή: Crete
Μηνύματα: 38
Asaverle is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Αθήνα, η βρώμικη πόλη

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos Εμφάνιση μηνυμάτων
Να πάνε όλοι πίσω στα χωριά τους να ξεβρομίσει η Αθήνα. Τέλλλος.-
XAXAXA. Μία από τις πιο παιδαριώδεις απαντήσεις που μπορείς να ακούσεις από κάποιον Αθηναίο που θέλει να δείξει τον σεβασμό του και την αγάπη του για τον τόπο του. Αγαπητέ μου με μια πρόχειρη κοινωνιολογική και οικονομική προσέγγιση στο παραπάνω θέμα θα καταλάβεις ότι η λύση που προτείνεις ουσιαστικά θα οδηγήσει στην κατάρρευση της πόλης σου. Παρ' όλο που όντως η ύπαρξη ζωτικού χώρου είναι αναγκαία για την ευημερία κάθε ζωντανού οργανισμού η λύση που προτείνεις θα οδηγήσει στην κατάρρευση του υβριδικού και τρασβεστοειδές τύπου συστήματος της πόλης σας. Το πρόβλημα δεν είναι στους ανθρώπους αλλά στις υπηρεσίες, στις συνθήκες ζωής καθώς και στην νοοτροπία του μέσου Αθηναίου πολίτη. Η συνεχιζόμενη αντίληψη του "Αθήνα = πολιτισμός" και "Αθηναίος = φορέας φωτός" οδηγεί και θα οδηγεί εσαεί σε λάθους δρόμους. Μέχρι την ώρα λοιπόν που θα συνειδητοποιήσετε την χαβούζα και θα αρχίσετε να απαιτείτε καλύτερους όρους ζωής...μέχρι την ώρα που θα αλλάξετε νοοτροπία και θα αλλάξετε τους ίδιους τους εαυτούς σας. Μέχρι την ώρα που θα συνειδητοποίησετε ότι η φύση είναι πάνω από το τσιμέντο...μέχρι τότε θα υποφέρετε και μαζί με εσάς θα υποφέρουμε και όλοι εμείς που ζούμε σε άλλες πόλεις της Ελλάδας που καλούμαστε να διατηρήσουμε με τα προϊόντα μας και τα χρήματα μας τον δικό σας ανορθόδοξο και απάνθρωπο τρόπο ζωής.

Μην ζητάτε ευθύνες από άλλους όταν εσείς οι ίδιο αποτελείτε αυτό που αποκαλείτε "άλλοι". Σαν μέρος του κοινωνικού ιστού της Αθήνας που αποτελείς ΚΑΙ ΕΣΥ είσαι λοιπόν και εσύ μέρος του προβλήματος. Άντε, ξεκίνα λοιπόν να αλλάξεις τον δικό σου τρόπο ζωής να σέβεσαι τους άλλους, να δείξεις λίγες κοινωνικές ευαισθησίες...με λίγα λόγια να γίνεις λίγο πιο άνθρωπος, να σηκώσεις το κεφάλι και να δεις την δυστυχία γύρω σου και όχι την δυστυχία σου και μόνο.
__________________
http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-
Ο χρήστης Asaverle δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση