Συνοψίζοντας...
Λάρισα-Μπλάκμπερν: Η μεγαλύτερη νίκη της ημέρας. Πολύ μεγάλη μπάλα η Λάρισα,την αδικεί το 2-0. Η εικόνα του αγώνα πάντως είναι εκτός λογικής. Αν δεν ήξερες από ποιά χώρα είναι η κάθε ομάδα,τις έβλεπες και σου λέγανε μετά δεν υπήρχε περίπτωση να το πίστευες. Μακάρι να βαστήξει στην Αγγλία η ΑΕΛ αλλά αν δεν σκοράρει πολύ δύσκολα περνάει.
ΑΕΚ-Σαλτσμπουργκ: Ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς η ΑΕΚ και δείχνοντας υπομονή καθάρισε την πρόκριση στο β'. Βέβαια στο τέλος του α' ημιχρόνου παραοπισθοχώρησε. Η Σάλτσμπουργκ πολύ κακό για το τίποτα... Που πέσατε να μας φάτε όταν λέγαμε πως η ΑΕΚ περνάει σχετικά εύκολα.
Αρτμίντια-ΠΑΟ: Το ματς που είδα λιγότερο. Τα εύκολα δύσκολα έχω την εντύπωση που έκανε ο ΠΑΟ αλλά δεν γινόταν να χάσει από αυτή την ομάδα.
Άρης-Σαραγόσα: Ξέρω πως θα έχω τις αιώνιες κατάρες των Ταλανθρώπων αλλά θα το πω. Βάτραχε είσαι προπονητάρα. Σκάκι το ματς και το πήρε ο Μπάγεβιτς με αρκετή δόση τύχης βέβαια. Σε κάποιες φάσεις ήταν όλος ο Άρης μέσα στην περιοχή του. Τρελό υλικό αυτή η Σαραγόσα. Στη ρεβάνς δύσκολα τα πράγματα αλλά αν κρατήσει για κάμποση ώρα το 0-0 και τους αναγκάσει να ανοιχτούν πολύ μπορεί τη ζημιά στην κόντρα,έχει ταχύτητα μπροστά.
Σοσό-Πανιώνιος: Δεν αντέχω να το δω όλο,έπαθα overdose σήμερα (από το Μουντιάλ τέτοιο πράγμα). Το πρώτο γκολ το πνίγει στεγνά ο τέρμας αλλά το δοκαράκι πριν και του Φερνάντεζ στην αρχή είναι τρελές ευκαιρίες. Ωραία ομάδα πάντως ο Πανιώνιος,έχει πλάνο,έχει στόχο στο παιχνίδι του,έχουν όλοι ρόλους,κάνουν συνδυασμούς. Λίνεν...

Τυχεροί που έχουν τον Τσακίρη πρόεδρο,αν ήταν άλλος θα είχε φύγει πέρυσι στο δίμηνο ο Γερμανός και τώρα ποιός ξέρει που θα βολόδερνε ο Πανιώνιος. Εννοείται πως πέρασε από σήμερα.
Στη χειρότερη 3/5 ομάδες στους ομίλους και παίζει αρκετά ακόμα και το 5/5. Λες να γύρισε ο τροχός;