Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-09-2007, 11:31   #7 (permalink)
Kallia
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Champions League - UEFA

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik Εμφάνιση μηνυμάτων
Μόνο εγώ δεν βλέπω το τρομερό ρόστερ της Ίντερ τα τελευταία χρόνια;
Συμφωνώ απόλυτα...Η μεσαία της γραμμή που για μένα είναι η πιο σημαντική είναι μετριότατη...Με στανκοβιτς, φιγκο, ντακουρ, σολάρι δεν πας πουθενά. Μόνο καλά αμυντικά χαφ έχει (βιειρά και Καμπιάσο) αλλά δεν φτιάχνουν παιχνίδι μπροστά. Οι υπόλοιποι είτε λόγω ηλικίας, ταχύτητας, ικανότητας δεν είναι για πέρα από τους ομίλους. Άσε που έχει και ανύπαρκτο προπονητή για μένα...

Για την Άρσεναλ δεν το βλέπω να φτάνει πολύ μακριά. Οι επιθετικοί της δεν κάνουν για επίπεδο Τσουλού. Τουλάχιστον φαν πέρσι(αυτός ούτε πάσα από το αριστερό στο δεξί του δεν δίνει ώρες ώρες...) και ειδικά ο Αντεμπαγιορ εμένα δεν μου γεμίζουν το μάτι. Βέβαια αν διατηρήσουν το χτεσινό υψηλό ποσοστό αποτελεσματικότητας και έχουν και παρόμοια δόση τύχης στα νοκ άουτ όλα γίνονται...Πάντως Χλεμπ, Φάβρεγκας, Ροσίτσκι, φλαμινί ώρες ώρες με την ταχύτατη κίνηση τους και τεχνική κρύβουν την μπάλα.

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά έβλεπα στην αρχή το Μπάρτσα Λυών και έλεγα με κάτι φίλους ότι πωπω πόσο πιο αργά παίζουνε οι δικές μας ομάδες...τουλάχιστον 1 ταχύτητα κάτω και μετά αποφασίσαμε να βάλουμε την Αρσεναλ με την Σεβίλλη και διαπιστώσαμε ότι αυτοί 90 λεπτά παίζανε 1 ταχύτητα πιο πάνω από την Μπάρτσα!!. Σε πιάνει κατάθλιψη όταν το συνειδητοποιείς αυτό...

Υ.Γ. Neacel κουράζεις με την χρυσή μπάλα. Πρώτον ο Κακά θα την πάρει και καλά θα κάνει, δεύτερον τον άνθρωπο(Πίρλο) τον ρώτησαν αν θέλει την χρυσή μπάλα, τι ήθελες να πει? Όχι δεν το θέλω? Ναι το ονειρεύεται όπως κάθε μεγάλος παίκτης δεν σημαίνει ότι πιστεύει ότι την αξίζει. Ασχολήσου με καμιά τρίπλα του μανεκέν Νάνι, καιρό έχεις να το κάνεις αυτό…

Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση