Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-09-2007, 23:55   #41 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Fight Club Articles

Στο μυαλό του τζογαδόρου

Επιτέλους, αρχίζει το ματς. Με τη χλιδή του, τη λάμψη του και όλα τα ωραία του. Τσάμπιονς Λιγκ όμως δεν σημαίνει μόνο θέαμα και γκολ και πιτσόμπυρα με χαλαρό αραλίκι. Για κάποιους οι ώρες των αγώνων είναι ώρες αγωνίας. Και το αποτέλεσμα του αγώνα απείρως πιο σημαντικό απ’ αυτό των εκλογών. Γιατί για κάποιους είναι ώρα για τζόγο. Και μπροστά στη σκέψη των ευρώ που θα μπουν στην (μ)πανταλόνα, ο Έλληνας τζογαδόρος δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Με την σιγουριά που του δίνει η ψευδαίσθηση της «γνώσης του θέματος». Μόνο έτσι όμως στηρίζεται το οικοδόμημα του τζόγου. Διότι αν δε νιώθεις σίγουρος, δεν είσαι καλός «υποψήφιος πελάτης».
Με την πρώτη αγωνιστική anteportas και την ψυχολογία στα ύψη, ο «μέσος Έλληνας στοιχηματάκιας» βγάζει το κουπόνι απ’ την κωλότσεπη, το ακουμπάει στο τραπέζι, το ισιώνει και ετοιμάζεται να καταθέσει πάνω του το απόσταγμα της σοφίας του και –κυρίως- της βεβαιότητάς του. Να μπερδέψει, δηλαδή, την απλότητα στην ανάλυση με την απλοϊκότητα. Ας στήσουμε αυτί ν’ ακούσουμε τι σκέφτεται (και την Πέμπτη θα κάνουμε ταμείο)

Α’ όμιλος

Μαρσέιγ – Μπεσίκτας: Σιγά μη σταθούν όρθια τα Τουρκάκια στο λιμάνι. Σισέ και Ζέντεν θα τους κάνουν «μία χόρτα». Που να πάνε τώρα με τον Ρουστού, τον Ρικαρντίνιο και τον αδερφό του Χιγκουαίν; Ακου τον αδερφό του Χιγκουαΐν…
Πόρτο – Λίβερπουλ: Αν δεν είχαν τον Μπρούνο Αλβες (έλα μωρή ΑΕΚάρα!) υα το έπαιζα καρφωτό διπλό. Ποιος Χέλντερ Πόστιγκα τώρα, αυτός που δεν πετυχαίνει ελέφαντα στα δύο μέτρα; Ρίισε και Σισόκο θα λείπουν από τη Λίβερπουλ, οπότε το «κόβω» στο «Χ» και πάμε παρακάτω.

Β’ όμιλος

Τσέλσι – Ρόζενμποργκ: Πω ρε μάγκα μου «τσόντα» που έχει να γίνει… θα ψάξω όλο το Ιντερνέ (sic) κι αν βρω πουθενά τον άσο πάνω από 1.30 θα σπρώξω όλο το χαρτί.
Σάλκε – Βαλένθια: Έλα μωρέ τώρα, έχουμε κάνει και τους Γερμανούς ανθρώπους. Η Σάλκε λέει… ναι, αυτή που την ξεπάτωσαν ο Βλάοβιτς με τον Μπασινά. 60% να παίξει η Βαλένθια τους καθάρισε. Τέλος πάντων, μάλλον θα βάλω και «Χ» δίπλα στο «2» για κάλυψη.

Γ’ όμιλος

Ρεάλ – Βέρντερ: Καλώς τα παιδιά… αλλά δε φταίνε αυτοί. Οι δημοσιογραφάρες οι δικοί μας φταίνε που έκαναν τους Γερμανούς υπερομάδα επειδή κάναν μια καλή χρονιά. Δεν ξέρουν μου φαίνεται τι εστί Μπερναμπέου και «βασίλισσα». Θα το μάθουν μια και καλή. Αχαστος άσος.

Ολυμπιακός – Λάτσιο: Χωρίς Μπράβο και με ανέτοιμους Γκαλέτι και Τζόρτζεβιτς; Χωρίς κόσμο και επίσημα παιχνίδια στα πόδια; Χωρίς νίκη στο «Τσου Λου» από πρόπερσι; Χα! Ξεκινάμε απ’ το «Χ» κι αν έχει κέφια ο Ρόκι θα καταλήξουμε στο «διπλό». Πλήρωσε μας ξανά μωρή ομαδάρα!

Δ’ όμιλος

Μίλαν – Μπενφίκα: Καλά… εδώ μιλάμε κλέβω εκκλησία. Ασε που λείπει κι ο Πετίτ. Ο Ιντζάγκι θα βάλει στα δίχτυα την μπάλα μαζί με τον Κατσουράνη. Αν το δίνει κανάς Κινέζος πάνω από 1,20 κλείνω από τώρα τραπέζι στον Μακρόπουλο.

Σαχτιόρ – Σέλτικ: Σκωτσέζοι… πφφφ… οι φουκαράδες της Ευρώπης. Και με δεμένα μάτια να παίζει ο Καστίγιο, θα τους κερδίσει μόνος του.

Ε’ όμιλος

Μπαρτσελόνα – Λυών: Παρ’ τον έναν και χτύπα τον άλλον. Η «Μπάρτσα» ξεκίνησε χάλια και η Λυών είναι αποδυναμωμένη. Αλλά -τι τα θες φίλε μου;- όλοι λυγίζουν αργά ή γρήγορα στο «Καμπ Νου». Θα μου βγάλει λίγο την ψυχή ο Ροναλντίνιο αλλά θα με πληρώσει στο τέλος.

Ρέιντζερς – Στουτγάρδη: Ποιος θα σταματήσει τις οβίδες του Μαρικά και του Γκόμεζ, ο Κάρολ; Oh (Roy) Carroll, you are but a fool. Μεγάλη «διπλούρα».

ΣΤ’ όμιλος

Ρόμα – Ντιναμό Κιέβου: Ε ρε γλέντια… Κλειδώστε το ρεεε, θα σας τα πάρω όλα!

Σπόρτινγκ – Μάντσεστερ Γ.: Σάματις θα συγκινηθεί ο Νάνι επειδή θα παίζει εναντίον της πρώην ομάδας του και δε θα μπορεί να τρέξει από τα δάκρυα που θα αυλακώνουν τα μάγουλά του; Ρε άιντε από δω… 2 ημίχρονο, 2 τελικό.

Ζ’ όμιλος

PSV – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Μεταξύ των τυφλών θα θριαμβεύσει ο μονόφθαλμος. Ντάνκο Λάζοβιτς, σε πιστεύω ρε φίλε.

Φενέρμπαχτσε – Ίντερ: «Χ» από δω μέχρι το Αφιόν Καραχισάρ. Οι Τούρκοι θα φωνάζουν, οι Ιταλοί θα αμύνονται με λύσσα και θα παίζουν αντεπιθέσεις και το ματσάκι θα τελειώσει μ’ ένα «χορταστικό» 0-0 (βρήκα και ακριβές σκορ ο θεός!).

Η’ όμιλος

Αρσεναλ – Σεβίλλη: Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Τα δυο «χωνιά» παίζουν μεταξύ τους κι εγώ παίζω το σίγουρο «οβεράκι» και πάω χαλαρά ταμείο.

Σλάβια Πράγας – Στεάουα: Ε όχι να το παίξω κι αυτό, δεν ξεφτιλίζομαι έτσι! Ούτως ή άλλως τους έχω πάρει αρκετά. Ας ρίξω μια ματιά και στα παιχνίδια του ΟΥΕΦΑ…

Κώστας Βαϊμάκης και Γιάννης Τσαούσης

www.sportnet.gr