Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-09-2007, 23:53   #39 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Fight Club Articles

Η Βουλή θέλει κουμάντο, δώστε το σταυρό στον Πάντο

Τι θα γίνει δηλαδή, μόνο η Έφη Σαρρή έχει δικαίωμα σ’ αυτές τις εκλογές να κάνει ντόρο; Όχι δα. Ο χώρος του ποδοσφαίρου οργανώνεται και κατεβάζει στον «πολιτικό στίβο» (sic) τους δικούς του υποψήφιους. Που έχουν όρεξη για δουλειά, κοινωνική προσφορά, όραμα και ξεκάθαρες θέσεις. Από το λαό για το λαό.

Αντώνης Νικοπολίδης (ΟΣΦΠ – Αρτα)
Η πολυετής εμπειρία μου στα γήπεδα και η αδιαμφισβήτητη σταθερότητά μου αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία. Η παροιμιώδης ψυχραιμία μου στις δύσκολες στιγμές των τετ-α-τετ και των πέναλτι να είστε σίγουροι ότι θα με βοηθήσει να έχω καθαρό μυαλό στις δύσκολες ψηφοφορίες της Βουλής που αφορούν το μέλλον μας. Στους δε επικριτές μου που με κατηγορούν για «αποστασία», ένα έχω να πω: άλλαξα ομάδα μόνο όταν είδα ότι η ποδοσφαιρική μας δημοκρατία κινδύνευε με κατάρρευση.
Δέσμευση: Καμία. Είναι ώρα να γίνει πολλή δουλειά στην πόλη και νιώθω Folli έτοιμος γι’ αυτήν (το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι

Γιάννης Γκούμας (ΠΑΟ – Λάρισα)
Τα 13 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας μου στον Παναθηναϊκό μιλούν από μόνα τους για την αξιοπιστία μου. Παίκτες και προπονητές ήλθαν και παρήλθαν, αλλά εγώ ήμουν πάντα εκεί, ο βράχος που έσκαγε πάνω του το κύμα. Με το ίδιο πνεύμα ζητώ την ψήφο σας για να αγωνιστώ με ζήλο για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Λάρισα. Στον συνυποψήφιό μου Γιώργο Λιάγκα εύχομαι καλή επιτυχία αλλά να θυμάται ότι στο τέλος θα δει την πλάτη μου, όπως συμβαίνει με τόσους και τόσους επιθετικούς στο γήπεδο άλλωστε.
Δέσμευση: Το καλοκαίρι του 2008 όλοι οι Λαρισαίοι θα λάβουν δωρεάν ένα τάβλι αρίστης ποιότητος και ένα ζευγάρι σαγιονάρες Mitsuko, για να απολαύσουν απερίσπαστοι τις διακοπές τους.

Ακης Ζήκος (ΑΕΚ – Πάτρα)
Όλοι ξέρετε ποιος είμαι. Από πού ξεκίνησα και που έφτασα. Και επιτέλους, με τη στήριξή σας, ήρθε ο καιρός να πνεύσει λίγος κοσμοπολίτικος αέρας στην πόλη μας, την Πάτρα. Θα επεκταθεί το λιμάνι με σκοπό να φιλοξενεί περισσότερες θαλαμηγούς αστέρων του διεθνούς jetset, θα φτιάξουμε δύο μεγάλα καζίνο μέσα στην πόλη με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν μοχίτο για όλους, ενώ επίσης θα διοργανώνεται κάθε εβδομάδα μεγάλο πάρτι στο Παμπελοπονησσιακό, όπου η σαμπάνια θα ρέει άφθονη και το χαβιάρι θα λιώνει στο στόμα. Στόχος μας επίσης, όπως αντιστοίχως συμβαίνει και στο Μονακό, είναι σύντομα να καθιερώσουμε ως επίσημη γλώσσα την «Πατρινή» με όλους τους υπέροχους ιδιωματισμούς της.
Δέσμευση: Λόγω των υψηλών μου διασυνδέσεων, μέχρι το 2010 θα έχω βάλει την πόλη στο καλεντάρι της F1. Ας λέει ότι θέλει ο κ. Σουφλιάς, την πίστα τη χτίζουμε και μόνοι μας (άμα λάχει να ‘ουμ).

Βασίλης Λάκης (ΠΑΟΚ – Θεσσαλονίκη)
Ανδρώθηκα στη Νάουσα και τον Πανηλειακό. Διέπρεψα στην ΑΕΚ και πήρα το ποδοσφαιρικό μου μεταπτυχιακό στην Κρίσταλ Πάλας. Τώρα, έχω έρθει στην πόλη καταγωγής μου και τον ΠΑΟΚ για το διδακτορικό μου. Μη γελιέστε επειδή σκοράρω κατά μέσο όρο στην καριέρα μου ένα γκολ κάθε έξι ματς και χάνω τα άχαστα όποτε μου δοθεί η ευκαιρία. Έχω φυλάξει τα καλύτερα «παστέλια» μου για το Κοινοβούλιο. Εκεί όπου η μόνη πλευρά στην οποία θα τρέχω και για την οποία θα αγωνίζομαι είναι η πλευρά της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Δέσμευση: Για κάθε τετ-α-τετ στο οποίο θα πετάω την μπάλα άουτ, θα δωρίζω 10 ευρώ σε κάθε φίλαθλο που θα βρίσκεται στο γήπεδο εκείνη τη μέρα. Έτσι, μέχρι το τέλος της θητείας μου, θα έχετε καταφέρει όλοι να χτίσετε από μία βίλα στο Πανόραμα. Πιστέψτε σε μένα. Ξέρετε ότι μπορώ να το κάνω.

Κώστας Βαϊμάκης και Γιάννης Τσαούσης

www.sportnet.gr