Απάντηση: Champions League - UEFA
Το βασικό πρόβλημα των ελληνικών ομάδων είναι η πολύ ελλειπής φυσική κατάσταση. Δηλαδή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν γίνεται να μην έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 18 Σεπτεμβρίου.
Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός. Ήταν καλύτερος από την Λάτσιο, η οποία είναι κακή ομάδα. Τέτοιες ομάδες πριν κάποια χρόνια δεν θα έπαιζαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή την ομάδα όμως δεν μπόρεσε να την κερδίσει. Είχε κάποια στοιχεία που μου άρεσαν. Γύρναγε τη μπάλα καλά στα πλάγια και έτρεχε. Έσκασε όμως και γι' αυτό ισοφαρίστηκε. Ίσως να είναι τυχερός που δεν έφαγε και 2ο από τον Πάντεφ ή τον Ρόκι. Έχει και ένα μεγάλο μειονέκτημα. Τα 3 χαφ δεν μπορούν να ανεβάσουν τη μπάλα και δεν είναι καθόλου επιθετικοί. Εγώ σας είχα πει ότι ο Λεντέσμα είναι καλός (σχετικά) αμυντικός χαφ, αλλά όχι επιθετικός. Δεν έχει ούτε κάθετη μπαλιά, ούτε σουτ. Δεν κρατάει μπάλα. Τον παίχτη τον έχω δει και φαίνεται τι είχα πει.
Ο Λεμονής κάνει λάθη, τραγικά. Ξεκινάει χωρίς σέντερ φορ και δεν κάνει τις 2 του αλλαγές. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά.
Ο Ζεβλάκοφ πολύ καλός και ο Ντομί καταπληκτικός. Το γκολ του Γκαλέτι είναι οφ σάιντ, όπως και του Ζάουρι.
Όπως είδα τη Λάτσιο, δίνω πιθανότητες στον ΟΣΦΠ για το 1ο του διπλό στο Ολύμπικο.
Έλα μωρή τρελή αρρώστια Μαρσέιγ. Αιθεροβάμων ετοιμάσου, αυτό μόνο ΤΕΛΟΣ.
|