Απάντηση: Ανάλυση εκλογικών αποτελεσμάτων
Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στην Δημοκρατία μας. Η χώρα που την γέννησε. Έρχονται οι εκλογές και αρχίζει το ματς. Οι παππούδες σκοτώνονται στα καφενεία, οι πολιτικοί στα παράθυρα, οι αρχηγοί κομμάτων στα μπαλκόνια... Για ποιόν λόγο;;;; Θα σας πω εγώ... Για την ΠΙΤΑ. όχι την τυρόπιτα. Την άλλη με τα χρωματάκια. Ποιός θα φάει πιο πολλά. Όλοι τρώνε. πλέον άρχιζαν να μην το κρύβουν κιόλας. Με ποιά κριτήρια ψηφίζει ο κόσμος; Ότι του είπαν οι γονείς του, όσο τον φανάτισαν από μικρό, ότι έπιασε το χέρι μας, τον πιό αστείο, ή τον λιγότερο απαράδεκτο. Δεν είναι δημοκρατία αυτό. Δεν είναι δημοκρατία να μην σου επιτρέπουν να μην ψηφίσεις και να σε κυνηγάνε νομικά. Δεν είναι δημοκρατία να κυβερνάνε την χώρα δυο οικογένειες. Είναι ολιγαρχία. Η εξουσία στα χέρια των λίγων. Όποιος νομίζει ότι με αυτή την κυβέρνηση θα γίνουν αλλαγές, με την κάθε εκάστοτε κυβέρνηση είναι γελασμένος... Στην Ελλάδα ζούμε. Στην χώρα της προχειρότητας. Αυτές οι εκλογές μόνο ένα μνμ βγάζουν. Ότι η Ελλάδα, η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και την δημοκρατία βασανίζεται ανάμεσα σε δυο οικογένειες. Δεν υπάρχουν πολιτικοί. Με αυτά τα άτομα και την άλλη μισή Κύπρο θα μας πάρουν και δεν θα το καταλάβουμε, παρά μόνο όταν θα φτάσουν έξω από την Αθήνα. Και για να βγάλω από την σκέψη ότι είμαι άλλου κόματος, σας λέω ότι δεν υποστηρίζω κανέναν. ΚΑΝΕΝΑΝ. Σκ@τά σε αυτή την χώρα αν θέλω τα κάνω και μόνος μου...
|