Δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε παίχτες που παίζουν στην ίδια γραμμή. Λογικό είναι να γίνει, γιατί ειδικά στους παίχτες του κέντρου δεν μπορείς να αποφανθείς που παίζει ο καθένας.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier
καλά ναι άλλο είπα.
είναι καλύτερα να έχεις τερματοφύλακα κάποιον βασικό ή να έχεις κάποιον που δεν θα παίξει (αλλά δεν θα βαθμολογείται κιόλας) ?
ΥΓ. σε περίπτωση δλδ που φάει 3 γκολ η άρσεναλ και εγώ έχω τον αλμούνια τότε δεν θα πάρει πχ βαθμολογία -10 ? αν βάλω τον παναγόπουλο του οσφπ που δεν πρόκειτα ι να παίξει ποτέ χάνω πόντους ή απλά δεν βαθμολογείται ?
|
Δεν νομίζω να μπορέσει να γίνει βαθμολογία με -10. Αν φάει 3 γκολ ο Αλμούνια, η βαθμολογία του θα είναι -1. Γενικά αρνητικές βαθμολογίες δεν παίζουν πολύ.
Τώρα αν θα πάρεις παίχτη που θα παίζει ή όχι είναι δική σου επιλογή. Αν δεν πάρεις τώρα τον Αλμούνια, μπορεί να γλιτώσεις ένα -1,-2, αλλά κινδυνεύεις να χάσεις πολλούς πόντους στη συνέχεια που η Άρσεναλ παίζει με Σλάβια και Στεάουα (π.χ 6 πόντους στο νερό σε κάθε ματς που δεν τρώει γκολ).
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο kallithea4
Αν θυμάμαι καλά κάποιος που δεν παίζει,κερδίζει ή χανει,ανάλογα με το τι έκανε η ομάδα του στο ματς.Νομίζω ε...
|
Όποιος δεν παίζει, παίρνει 0 πόντους
Από πείρα σας λέω, να μην πάρετε παίχτες που δεν παίζουν γιατί θα το μετανιώσετε πικρά. Μπορείτε να έχετε με σχετική ασφάλεια 4 παίχτες που δεν παίζουν και να τους αφήνετε στον πάγκο. Αυτό το κάνουν πολλοί για να ρίξουν πολλά λεφτά στη βασική ομάδα. Προσωπικά και οι 15 που πήρα θεωρούνται βασικοί στις ομάδες τους.
Πάντα υπάρχουν όμως οι μεταγραφές για διορθώσεις. Μία μεταγραφή κάθε αγωνιστική είναι δωρεάν και κάθε επόμενη κοστίζει 4 πόντους (δηλ. αν κάνετε 2 μεταγραφές χάνετε 4 πόντους, αν κάνετε 3 χάνετε 8 πόντους κοκ). Στο τέλος της 1ης φάσης ξαναφτιάχνετε ομάδα από την αρχή, με παίχτες που συνεχίζουν.