Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο prokroustis
μην τα αραπαζεσαι ρε συζητηση κανουμε και να ξερεις πως ολη η ελλαδα ξερει τι γινεται και μην εθελοτυφλεις..λοιπον στο οτι επρεπε να παιρνουν περισσοτερους μισθους ειναι λογικο αφου ασκουν ενα τρομερο επαγγελμα οσο και αν ακουγεται σε μερικους ευκολο.το οτι ομως οι καθηγητες που φωναζουν να μην περασει το αρθρο 16 δεν ειναι στην νδ μην μου πεις πως και αυτο δεν το ξερεις.και μην μου πεις πως δεν εχουν συμφεροντα οταν κλεβουν τις επιδοτησεις του σημοσιου?σκεψου λιγο πιο ανοιχτα και οχι κλειστα και δες πως αν υπαρχουν και ιδιωτικα θα υπαρχει και ανταγωνισμος και δεν θα υπαρχει καλυτερο το ιδιωτικο απο το δημοσιο πανεπιστημιο.απλα ολοι θα στρωσουν του κωλους τους και θα παμε μπροστα.θα ειναι μη κερδοσκοπικα!καταλαβες?και δεν θα εχεις τον καθηγητη να σου γραφει ερωτηση στην εξεταστικη η οποια προερχοταν απο μια σειρα κατω κατω η απο μια ταινεια που ειδατε μαι μερα!αν τα κανει αυτα θα φαει σουταρισμα στο ισιωτικο πανεπιστηιμιο η αλλιως να γινει μια αρση της μονιμοτητας
|
το αστειο ειναι οτι εγω συμφωνω με την αναθεωρηση του αρθρου 16.
το οτι ολη η ελλαδα ξερει τι γινεται ειναι τουλαχιστον ενα αστειο τεχνασμα για να αποφυγεις την ερωτηση μου: σπουδαζεις?? εισαι φοιτητης το χεις ζησει το ελληνικο πανεπιστημιο να ξερεις τι γινεται? η ειδες ειδησεις και ακουσες τι φωναζουν στις πορειες και εμαθες?
και επειδη συνεχως γενικολογεις αλλα αυτη τη φορα μπορω να σου την βγω βασιμα σου λεω το εξης: εμενα ο πατερας μου ειναι πανεπιστημιακος. και δεν ξερω τι να σου πω ρε φιλε αλλα δεν ειδα να κλεβουμε ποτε τις επιδοτησεις και μετρα και τις λεξεις σου γιατι μπορει καποιος να θιγεται με τοσες γενικευσεις που κανεις. εκτος αυτου, δεν ειναι στην νδ αλλα συμφωνει με την αναθεωρηση του αρθρου 16. μαλλον δεν σε ρωτησε πριν διαμορφωσει γνωμη
εδω βουλευτες του πασοκ συμφωνουν με την αναθεωρηση!!
συμφωνω με την αναθεωρηση, απλα θεωρω οτι ειναι μονο ενα βημα. δεν προκειται να λυθουν τα προβληματα της ανωτατης παιδειας αν γινει, δεν θα μεινει ανεργος καποιος καλος απο οποιο πανεπιστημιο κι αν εχει αποφοιτησει, δεν θα απαξιωθουν τα δημοσια πανεπιστημια(ουτως η αλλως της πλακας ειναι) ουτε τα ιδιωτικα θα υπερισχυσουν απαραιτητα. και στην τελικη, αν στο μελλον υπαρχει ενα ιδιωτικο πανεπιστημιο που προσφερει καλυτερη εκπαιδευση απο οτι το δημοσιο, θελω να υπαρχει η επιλογη αν εχω την οικονομικη ανεση να το στειλω να σπουδασει εκει.