Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Για κακη μου τυχη επειδη δεν ειχε μπασκετ εκατσα και ειδα το Ελλαδα-Νορβηγια.
Για αλλη μια φορα τραγικοι και λιγοι σε διεθνες επιπεδο.Θα μου πεις απο μια ομαδα που δεν εχει το παραμικρο αυτοματισμο τι μπορεις να περιμενεις να πατησει τους Νορβηγους;Ειπαμε μη ζηταμε και πολλα απο παιχτες του 5 και του 6 και απο ενα προπονητη που παιζει με συστημα του 1980.Μας πατησαν και στα 90 λεπτα δεν υπηρχαμε,αλλαξαμε πασα μονο για κανα 10 λεπτο στο β ημιχρονο και μετα γιομα να φευγει η μπαλα.Το κορακι μας επαιξε 200-0 ενταξει αλλα καποια τσαρτζ των Νορβηγων ηταν πεντακαθαρα τελειως Πρεμιερ Λιγκ και ο μαλακας ο Θεοφιλοπουλος μας ελεγε οτι ειναι φαουλ επειδη εχει μαθει οι δηθεν παιχταραδες να τα παιρνουν σωρηδον στο ελληνικο πρωταθλημα.Η φαση που μου κανε εντυπωση ειναι στο 89 οπου παει ο Βουλης μεστην αυτοπεποιθηση να τριπλαρει ενα Νορβηγο και εκεινος τον τσουβουλιαζει κατω σαν κουνουπι και του παιρνει τη μπαλα.Οι μονοι που διασωθηκαν απ το ναυαγιο Κυριακος,Χαλκιας.Μονιμες πηγες κινδυνων Μπασινας,Τοροσιδης,Δελλας οι επιθετικοι δεν μπορουν να κριθουν διοτι δεν ακουμπησαν μπαλα.
|