Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-09-2007, 12:33   #2089 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο donpaganistis Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που λες,αλλά μήπως είσαι λιγάκι υπερβολικός;ΈΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ και δεν νομίζω να το εννοείς γιατί μπορώ εύκολα να σου θυμίσω ποιους είχαμε στον πάγκο προ-Ρεχάγκελ.Έπειτα αν το βασικό ζήτημα είναι να παίρνεις τα αποτελέσματα για να περάσεις στο EURO δεν πρέπει να έχουμε παράπονο,είμαστε πρώτοι στον όμιλο και αήτητοι από το ματς με την Τουρκία από εκεί και πέρα λίγο νομίζω μας ενδιαφέρει αν παίζει δεξιοπόδαρος από αριστερά ή αν είναι γυμνή η αριστερή πλευρα,αν μπορεί να παίζει έτσι και να νικάει τι μας νοιάζει;Μπορεί να τα λες σωστά αλλά ποιός νοιάζεται όσο παίρνουμε τα αποτελέσματα;Αυτά και μόνο έχουν αξία και τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια για να περνάμε την ώρα μας.
Πρόσεξε μιλάω για προπονητές που έχω δει. Επίσης αναγνωρίζω πολλά ελαφρυντικά σε παλαιότερους προπονητές που ίσως ήταν χειρότεροι αλλά ποτέ δεν ξέρεις αφού δεν είχαν και υλικό ποιότητας όπως έχει ο ρεχάγκελ.

Το αποτέλεσμα δεν το εξέτασα καν. Πήρε ένα βαθμό θα μπορούσε να πάρει και 3 αλλά και κανένα. Όταν ακούω όμως ότι βοήθησε πολύ την εθνική από τον πάγγο με το κοουτσάρισμά του λέω έλεος. Έλεος γιατί απλά διόρθωσε τις μαλακίες που έκανε όταν κατέβασε την ενδεκάδα. Το να βάλεις δεξί μπακ για αμυντικό χαφ και στη συνέχεια να τον αντικαταστήσεις με καθαρό αμυντικό χαφ δεν είναι βοήθεια από τον πάγγο, είναι ανικανότητά σου να κατεβάσεις την ομάδα σωστά. το να ξέρεις ότι οι άλλοι παίζουν από τα άκρα και να αφήνεις γυμνές τις πτέρυγες είναι βλακεία σου. αν θες να γεμίσεις το κέντρο δεν είναι ντροπή να παίξεις 4-5-1 με ακραία χαφ.

δεν είναι δα και η πρώτη φορά που τα κάνει αυτά ο ρεχάγκελ. παίρνει όμως αποτελέσματα λόγω καλής άμυνας και κανείς δεν ασχολείται να αναλύσει σωστά τον αγώνα και πως τα πήρε. έτσι είναι στην ελλάδα. αν παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε όλα καλά και ωραία, αν όχι όλοι κράζουμε και θυμόμαστε τους γραφικούς που έλεγαν τα άσχημα στις νίκες. εγώ όμως ο γραφικός και υπερβολικός δεν μπορώ να χωνέψω αυτή τη νοοτροπία.