Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-09-2007, 12:14   #2088 (permalink)
donpaganistis
You can't step twice into the same river.

Το avatar του χρήστη donpaganistis

Περιοχή: 0048
donpaganistis is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην donpaganistis
Lightbulb Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier Εμφάνιση μηνυμάτων
πρέπει να είναι ο χειρότερος προπονητής που έχω δει ποτέ.

Ξεκίνησε τον αγώνα με 3 δεξιά μπακ, με 2 αμυντικά χαφ και σε αυτά προσθέστε άλλο ένα αφού είχε τον καραγκούνη πίσω και αποκομένο από τους επιθετικούς, οι οποίοι 2 κακόμοιροι δεν πήραν ούτε μία πάσα παρά γύρναγαν μην τυχόν πάρουν τη μπάλα μόνοι τους. Ευτύχισε να προηγηθεί δύο φορές η ομάδα αλλά το ελεεινό στήσιμο στο γήπεδο ήταν αναπόφευκτο να μην κρατήσει το αποτέλεσμα.
Ξέρει ότι οι νορβηγοί ποντάρουν στην αριστερή πτέρυγα και την αφήνει γυμνή με ένα μόνο σειταρίδη και με σύστημα στο γήπεδο 4-1-2-1-2. στην αριστερή πτέρυγα έχει παρατήσει τον τοροσίδη που το παιδί αριστερό μπακ δεν θα γίνει ποτέ και κάνει σβούρες επί 90 λεπτά γύρω από τον ευατό του για να φέρει τη μπάλα στο δεξί και να την διώξει ή να βγάλει πάσα. Αυτό το έχουν πάρει χαμπάρι οι νορβηγοί και με ίβερσεν, κάριου και τον "μικρό" ρίισε τον έχουν κάνει γιογιο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Χαλκιάς, Τοροσίδης, Πατσατζόγλου, Μπασινάς, Γκέκας, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης δεν υπάρχουν πουθενά. Στο δεύτερο η πίεση είναι τεράστια. Επιτέλους καταλαβαίνει ότι ο σειταρίδης είναι περισσότερο επιθετικογενής και κολλάει στην δεξιά πτέρυγα τον πάτσα, όπου σαφώς και τα πάει πολύ καλύτερα. Αριστερά ο τοροσίδης εγκατελειμένος για πάντα. Μπαίνει ο Βούλης και παίζει την κάτω γωνία του ρόμβου μπροστά από την άμυνα και ο λυμπερόπουλος και η ομάδα για λίγο ισορροπεί. μετά δεν κατάλαβα για ποιό λόγο μπήκε ο σαμαράς. Στο δεύτερο ανέβηκαν Πατσα και Κατσούρ λίγο ο Μπασινάς και σοβαρεύτηκε ο Χαλκιάς με τις αστείες εξόδους του.
Η ομάδα έπαιξε (το) σύστημα (της μίλαν) με ρόμβο για να ανακόψει τον πέντερσεν (έλεος)!!! και άφησε τις πτέρυγες γυμνές, τη στιγμή που οι νορβηγοί είναι παγκοσμίως γνωστό ότι παίζουν από τα άκρα με σέντρες. η θεά τύχη βέβαια έκανε το θαύμα της.

το σύστημα ήταν εντελώς λάθος.
ο λύμπε έπρεπε να μπει από την αρχή αντί του σάλπι.
ο άντζας έπρεπε να παίξει από την αρχή αντί του γιούρκα ή του πάτσα.
στην εθνική έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο σπυρόπουλος πάρτο χαμπάρι βλαμμένε. ακόμα και ο φύσσας στα 34 θα έπαιζε καλύτερα (τουλάχιστον είναι αριστεροπόδαρος).
δεν έχω καταλάβει γιατί ο πάτσα και ο τόρο θεωρούνται τα παιδιά κουμπιά. μια τους βάζουν αμυντικά χαφ, μια δεξιά εξτρέμ, μια καντρικούς αμυντικούς. Σίγουρα τα παιδιά ξέρουν και πολλή μπάλα και έχουν και φιλότιμο ώστε να παλεύουν σε θέσεις που δεν κάνουν αλλά έλεος, είναι και οι δύο δεξιά μπακ.

ΥΓ. Ο επόμενος τερματοφύλακας της εθνικής λέγεται σηφάκης. ξύπνα γερμανέ...
ΥΓ2. οι ελπίδες του νιόπλια μπορεί να μην έπαιξαν καμιά μπαλάρα αλλά φαίνεται ότι μόλις γνωριστούν μεταξύ τους τα παιδιά θα κάνουν μεγάλα πράγματα. υπήρξαν στιγμές που οι φάσεις που βγήκαν ήταν από πολύ μεγαλύτερο επίπεδο. νομίζω ο νιόπλιας είναι ο κορυφαίος προπονητής που έχει περάσει από τις μικρές ηλικίες και κάποια στιγμή σε κάμποσα χρόνια θα ήθελα να τον δω στον πάγγο της μεγάλης εθνικής να κοουτσάρει τις φουρνιές των παικτών που αυτός θα έχει εντοπίσει και αναδείξει.
ΥΓ3. Τον διαιτητή τον αφήνω ασχολίαστο, ο ρεχάγκελ δεν κέρδισε το ματς...

Συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που λες,αλλά μήπως είσαι λιγάκι υπερβολικός;ΈΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ και δεν νομίζω να το εννοείς γιατί μπορώ εύκολα να σου θυμίσω ποιους είχαμε στον πάγκο προ-Ρεχάγκελ.Έπειτα αν το βασικό ζήτημα είναι να παίρνεις τα αποτελέσματα για να περάσεις στο EURO δεν πρέπει να έχουμε παράπονο,είμαστε πρώτοι στον όμιλο και αήτητοι από το ματς με την Τουρκία από εκεί και πέρα λίγο νομίζω μας ενδιαφέρει αν παίζει δεξιοπόδαρος από αριστερά ή αν είναι γυμνή η αριστερή πλευρα,αν μπορεί να παίζει έτσι και να νικάει τι μας νοιάζει;Μπορεί να τα λες σωστά αλλά ποιός νοιάζεται όσο παίρνουμε τα αποτελέσματα;Αυτά και μόνο έχουν αξία και τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια για να περνάμε την ώρα μας.