Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-09-2007, 11:56   #5 (permalink)
donpaganistis
You can't step twice into the same river.

Το avatar του χρήστη donpaganistis

Περιοχή: 0048
donpaganistis is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην donpaganistis
Lightbulb Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Γενικότερα η γνώμη μου είναι ότι ένας παίκτης που έχει μια σταθερά καλή απόδοση είναι πιο χρήσιμος από κάποιον άλλο που ή θα σέρνεται ή θα σπέρνει.Ένας λόγος παραπάνω στους τερματοφύλακες που η παραμικρή γκέλα μπορεί να σημαίνει γκολ.
Μετά τους χθεσινούς προημιτελικούς φάνηκε ότι η Γερμανία ήταν η πιο αδύναμη από τις 8 και με τόσο κακό Νοβίτσκι δικαίως έφαγε την 30άρα της από την Ισπανία.Η Ρωσία είναι η καλύτερη Ρωσία που θυμάμαι της τελευταίας δεκαετίας,όχι τόσο από άποψη παικτών αλλά κυρίως από θέμα νοοτροπίας ομάδας και ελέγχου του ρυθμού.Τα στοιχεία αυτά ήταν ανύπαρκτα στη Ρωσία και είναι καθαρά θέμα Μπλατ,που θα του αξίζει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην επιτυχία της Ρωσίας.Πώς αυτός ο Πάρκερ έχει πάρει 3 δαχτυλίδια πρωταθλητή δεν μπορώ να καταλάβω.Είναι ά;θλιος ως Play-maker και το μόνο δυνατό του σημείο είναι η φοβερά γρήγορη ντρίμπλα του.
Σήμερα θα ήμουν σίγουρος για Λιθουανία(αλλά άκουσα ότι θα παίξει με ένα πόδι ο Σάρας) οπότε δεν ξέρω αν θα την παλέψει ο Kaukenas για 40΄ αλλιώς είναι υπερπλήρης και θεαματική ομάδα.Στο Ελλάδα-Σλοβενία βλέπω σκληρό ντέρμπι και μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης.