Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Apsiman
Καλημέρα και καλώς ήρθα!
Συγνώμη αλλά δεν νομίζω πως πρόκειται για το ίδιο πράγμα.
Αυτό που αναφέρεις για τα opel και την μηχανή από mercedes είναι πολύ σωστό αλλά μιλάς για hardware και όχι software.
Πιο σωστή παρομοίωση θα ήταν με τα καθίσματα του αυτοκινήτου.....Αν πχ βάλω αγωνιστικά sparco και χαλάσει η μηχανή δεν θα μου το φτιάξουν??
Αν είχε αλλάξει και πειράξει το hardware του pc να το καταλάβαινα. Αλλά το software?Εκτός αν στους όρους εγγύησης περιλαμβάνεται και το software (πράγμα απαράδεκτο).
Και όσο για το μαλακία μεγέθους τσακ νόρις νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός.....(λες να έπιανε να είχε για desktop backround τη φάτσα του τσακ νόρις  ???)
|
Καλημέρα και καλώς ήρθες
Πρόκειται για ένα παράδειγμα. Ίσως όχι τόσο πετυχημένο μια και το αμάξι δεν έχει software και hardware. Η παραβολή όμως είναι η ίδια. H μηχανή για ένα αυτοκίνητο είναι ότι και το λειτουργικό για ένα pc. Πουθενά δεν αναφέρεται αν ο πελάτης της ιστορίας είχε πρόβλημα hardware ή software και επειδή τονίζεται ότι δεν εξυπηρετήθηκε λόγω λειτουργικού υπέθεσα ότι αυτό ήταν και το πρόβλημά του. Να είσαι σίγουρος ότι σε οποιοδήποτε κατάστημα και να πας ένα pc για επισκευή αν έχει την παραμικρή αλλαγή σε hardware ή software θα πάψουν την εγγύηση με αυτό το σκεπτικό. Δεν λέω ότι είναι σωστό βέβαια.