Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Ο καλός τερματοφύλακας Neacel δεν είναι αυτός που πιάνει τα άπιαστα αλλά αυτός που δεν θα φάει (σχεδόν) ποτέ γκολ για το οποίο έχει ευθύνη και ας μην πιάνει τα άπιαστα. Τι να τον κάνω αν έχω ένα τερματοφύλακα ο οποίος μπορεί να μου πιάσει σουτ στο γάμα μέσα από την περιοχή και μετά να φάει γκολ μέσα από τα χέρια του? Δεν έχεις εμπιστοσύνη άρα δεν υπάρχει σιγουριά στα μετόπισθεν που νομίζω είναι το σημαντικότερο πράγμα και για τον τερματοφύλακα και για τους αμυντικούς.
Αν δεις όλα τα ματς του Σιφάκη τα τελευταία χρόνια και θα δεις ότι μέσο όρο στο πρωτάθλημα έχει τουλάχιστον 5-6 γκέλες. Και δεν σου μιλάω για γκέλες βγήκε και δεν έδιωξε την μπάλα σωστά, μιλάω για γκέλες τραγικές, που κλωτσάει αέρα, του φεύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια κάνει κοντρόλ και πάει η μπάλα 5 μέτρα μπροστά και του την κλέβουνε κτλ. Δεν νιώθεις σίγουρος με αυτόν τέλος πάντων...Δεν γίνεται να έχεις έναν τερματοφύλακα που είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο.
Υ.Γ. Ποιος σου είπε ότι ο Ντίντα είναι καλός? Μας καίει συνεχώς, ασταμάτητα όμως! Επειδή σε ένα ματς μια χρονιά έτυχε και έπιασε τα πέναλτι στον τελικό μου έγινε και τερματοφύλακας! 3 χρόνια τώρα όλο γκέλες κάνει…Δεν υπάρχει ένας οπαδός της ομάδας που να τον θέλει…
|