Θέμα: Football Manager
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-09-2007, 23:06   #2 (permalink)
NICK THE GREEK
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη NICK THE GREEK

Περιοχή: Πάτρα
NICK THE GREEK is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Football Manager

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier Εμφάνιση μηνυμάτων
ομολογώ ότι δεν ξέρω καν τι είναι και πως ανοίγει ο έντιτορ. και ας με κοροιδεύει ο άλλος ο σκατόγερος. θέλω να ρωτήσω μόνο μερικά πράγματα το νικ δε γκρικ, έτσι απο περιέργεια και αν θέλει να μου πει βέβαια. θα συμφωνήσω ότι γίνεται να πάρεις σε 5 χρόνια τσου λου με ομάδα β' εθνικής, δεν μου είναι άλλωστε κάτι άγνωστο.

@ νικ:
* τι μπάτζετ είχες ανα χρονιά?

*πόσα και ποια γουόντερκιντ με ποτέντσιαλ πάνω από 170 μάζεψες συνολικά για να φτάσεις να πάρεις τσου λου σε 5 χρόνια? (επισήμανση για μη γνώστες: τα μη γουόντερκιντ σε 5 χρόνια βάζουν το πολύ 70 στο κάρεντ αμπίλιι. αν αυτά κοστίζουν κάτω από 100Κ τότε το κάρεντ όταν αγοράζονται είναι γύρω στο 80-90. στο ιδανικό +70 που είναι και σπάνιο φτάνεις στο 150-160 που θεωρούνται πολύ καλοί παίκτες αλλά όχι και αστέρια. τα γουόντερκιντ πάλι είναι άλλη ιστορία.)

*πόσοι συνολικά στο 2011 παίζουν πάνω από 170/200 και σε τι μπεστ ρέιτινγκ.

*επίσης αν μπορείς πες μου το προπονητικό τιμ
1.H συγκεκριμενη φοτο ειναι παλια και σε αυτο save τωρα ειμαι στο 2015 και δε θυμαμαι ποσο budget ειχα αυτη τη χρονια.
2.Τα πολλα λεφτα ηρθαν στην ομαδα απο την πωληση του Chavdar Yankov
στη Μαρσειγ για 5m και του Ismael στη Barcelona για 6μ(παικτες που ειχαν αποκτηθει ως ελευθεροι).Ακομα λεφτα απο πρωταθληματα και πορειες στο κυπελλο.
3.
AST:Markus Muller
FitCoach:Thanasis Kanatas
GKCoach:Christos Maimanis(GK 20)
Coaches:Fernando Hierro,Michael Ballack,Guy Bwele,Argyris Papaioanou,Alexadros Fotiadis

Wonderkids:Matias Quintana,Pablo Vitti,Augusto Fernandez,Leo Pereira,Ismael,Carlos Elias,Ignacio Llorca

Regens:Erik Van Doezum,Nektarios Lymperopoulos,Tasos Kotakis,Osvaldo,Morten Alberchtsen

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NICK THE GREEK : 11-09-2007 στις 23:09.
Ο χρήστης NICK THE GREEK δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση