Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-09-2007, 17:30   #27 (permalink)
Karmakosmik
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Η αστυνομία σπάει το άσυλο

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos Εμφάνιση μηνυμάτων
Πως ορίζετε την ελεύθερη διακίνηση ιδεών; Δεχόμαστε ότι η αναρχία είναι μια ιδέα που οι οπαδοί της την εκφράζουν με τις ενέργειες τους; Πόση δημοκρατία θέλουμε να έχουμε; Πόση δημοκρατία πρέπει να έχουμε;
Κυνηγούνται για τις πράξεις τους. Μπορείς να πεις ότι οι πράξεις τους είναι απόρροια των ιδεών τους, οπότε εν τέλει κυνηγούνται γι' αυτές. Βασικά από την στιγμή που κάποιες από τις πράξεις τους αντίκεινται σε ένα γενικότερο ηθικό πλαίσιο ενεργειών που είναι αποδεκτές από το κοινωνικό σύνολο (γιατί οι νόμοι προσωπικά δεν μου λένε κάτι), καλώς διώκονται όταν τις διαπράττουν. Αυτή είναι η γνώμη μου. Ωστόσο μην περιμένετε φοιτητής να παραδώσει στην αστυνομία αναρχικό. Οι μέρες του χαβιεδισμού έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Τώρα στο συγκεκριμένο περιστατικό έχουμε ξεφύγει θαρρώ από το στενό πλαίσιο του ασύλου και έχουμε πάει πια σε κάτι ανεπίτρεπτο, κατά τη γνώμη μου, την προσαγωγή αθώων.
Θεωρώ βέβαιο ότι η κοπέλα θα αθωωθεί. Αλλά δεν μπορεί να μην οργίζεσαι, αφού ένας συμφοιτητής σου βρίσκεται στα καλά καθούμενα κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατική ομάδα! Όπως στην περίπτωση του Παναγιώτη, που λέει η Δέσποινα, ο οποίος συνελήφθη επειδή κάποιοι αστυνομικοί τον αναγνώρισαν από τα πράσινα σταράκια. Βέβαια το παιδί αθωώθηκε, αλλά πρόλαβε να κάνει κάποιες βδομάδες στον Κορυδαλλό...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 11-09-2007 στις 17:33.
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση