Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-09-2007, 14:48   #13 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Ωδή στον φραπέ...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS Εμφάνιση μηνυμάτων
και ο σωστος ο σπουδαγμενος manager τι καταλαβαινει μετα απο ολο αυτο το ποστ? ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

κατα τα αλλα τεινω να συμφωνησω. η δοσολογια μου εμενα εχει αθροισμα 5 ακριβως, δε ξερω αν ειμαι καλα γιατρε. 1,5 + 3,5. Επισης εχω μια ενσταση στον αριθμο των παγακιων. Εγω βαζω πιο πολλα, κανω λιγη υπομονη στην αρχη και δε πινω σκετο αφρο, αλλα οταν αρχιζουν να λιωνουν τα παγοβουνα που ριχνω μεσα, εχεις συνεχως παγωμενο καφε. ΠΡΟΣΟΧΗ: η δευτερη παραγωγος ρουφιξιων πρεπει να ειναι ειναι ευθεως αναλογη με τη δευτερη παραγωγο λιωσιματος. Κοινως, ο ρυθμος που πινουμε πρεπει να ειναι αναλογος του ρυθμου που λιωνει ο παγος. Αλλιως θα δικαιωσουμε το γατονι. Και δε γουσταρω να δικαιωνω ανθρωπους που εχουν φτασει σε μια τοσο προχωρημενη ηλικια και ακομα ερωτευονται.
Πρώτον, 1,5+3,5 είναι γλυκός. Αν βάζεις και γάλα δικαιώνεις την φορουμιακή σου εθνικότητα!
Δεύτερον, εξήγησα αναλυτικά τους λόγους που ήπια εκείνο τον φραπέ μονορούφι.
Τρίτον, αυτά τα ποστ που περιέχουν φράσεις του τύπου με τα bold θα τα κρατήσω όλα κάπου και όταν θα έρθει εκείνη η άγια ώρα που θα την ξαναπατήσεις θα σε χτυπήσω αλύπητα μωρή κουφάλα!!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
..Εγώ από τότε που ήρθα Αγγλία τον έκοψα τον καφέ..Και όταν έρχομαι Ελλάδα για διακοπές, μετά τις 12 το μεσημέρι άμα πάω σε καφετέρια πίνω καμιά μπύρα
Σωστή. Φραπέ στην καφετέρια παίρνω μόνο όταν έχω σοβαρό αγώνα στο τάβλι για να με κρατάει σε εγρήγορση ή όταν έχω κοιμηθεί κάτω από 6 ώρες.

Επίσης απορρίπτουμε τα κάθε είδους φρέντο,εσπρέσο και λοιπούς τρεντοκαφέδες. ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΡΕ???