Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-09-2007, 19:01   #9 (permalink)
greekfansws
Αλέξανδρος

Το avatar του χρήστη greekfansws

Περιοχή: Κλειστή Λόγω Έργων
greekfansws is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην greekfansws
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Ενοχλημένος ο «Τζίγκερ»

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ενοχλημένος με μερίδα του Τύπου, αναφορικά με το πώς παρουσιάστηκε η εικόνα των εξεδρών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό. Ο «Τζίγκερ», μιλώντας στο περιθώριο της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας, δήλωσε: «Αυτό που εμένα μου άρεσε ήταν ότι είχαμε ένα παιχνίδι που ήταν βγαλμένο από άλλη χώρα. Μπορώ να πω ότι μετάνιωσα που δεν είχα τα παιδιά μου μαζί. Νομίζω ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια από ανθρώπους που δουλεύουν στον Παναθηναϊκό για να υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην εξέδρα, κάτι που θέλουμε όλοι. Να μην γίνονται επεισόδια, να μην γίνονται βίαιες εκδηλώσεις. Το πετύχαμε αυτό με τη διαχείριση που κάναμε στον τελικό με την Λάρισα και συνεχίσαμε με το πρώτο δύσκολο παιχνίδι που ήταν ο Ολυμπιακός. Αυτό θέλει πάρα πολύ δουλειά. Υπάρχουν άνθρωποι του Παναθηναϊκού που δουλεύουν μέρα νύχτα για να βάλουν σε ένα τρόπο λειτουργίας το σύστημα διάθεσης των εισιτηρίων. Αλλά μπορώ να πω ότι δυστυχώς αυτή η προσπάθεια δεν έχει την ανταπόκριση από διάφορους παράγοντες, κυρίως, του Τύπου. Και για να γίνω σαφής: Ενώ έγινε μία προσπάθεια και το γήπεδο, δεν θα πω ότι ήταν εκκλησία, αλλά ένα γήπεδο ποδοσφαιρικό, υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι μέσα στο Τύπο που το έθεσαν σαν δίλλημα: κατά πόσο, δηλαδή, ήταν καλό ή κακό, κατά πόσο ήταν καλή ή κακή η πολιτική. Είναι πολύ συγκεκριμένος ο τρόπος που λειτουργούμε και επειδή ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να ξέρει, το μόνο που έχει αλλάξει στο γήπεδο από πέρσι είναι ότι υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων και τον εφαρμόζουμε για όλους τους φιλάθλους ακόμα και για τους οργανωμένους. Υπάρχει τρόπος για να έρθουν και οι οργανωμένοι στο γήπεδο, είναι πολύ ξεκάθαρος και σύντομα θα έχει γεμίσει και η θύρα των οργανωμένων».
Μας φώτισες....

And Nothing else matters...
Ο χρήστης greekfansws δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση