Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-09-2007, 02:47   #1953 (permalink)
pippo 9
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α

Το avatar του χρήστη pippo 9

Περιοχή: Μπραχάμι
pippo 9 έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ματς ήταν για το πουλι. Το δευτερο ημιχρονο το 'δα σε καφενέ και ευτυχώς ήταν στην παρέα και κοπέλες οπότε πέρασε ευχάριστα η ώρα....

Κλωτσοσκούφι και άγιος ο θεος απο δυο ομαδες που θέλουν να παρουν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Δικαιο το αποτέλεσμα αν και αδικημένος πρέπει να ναι ο ΟΣΦΠ βασει εμφάνισης.

Ο ΟΣΦΠ είχε 3 ευκαιριες (Aντζας, Λουα, Τορο) και ο ΠΑΟ μισή (να το αφήσω?)....

Γενικα δεν υπήρχε παναθηναικός πλην του Μαλαρτζ, του Μπαρμπα Γιάννη, του Λεοντίου, του Δημούτσου και του Καραγκούνη που προσπάθησαν να κανουν κατι.....

Από τον ΟΣΦΠ ο Γκαλεττι φάνηκε, ο Λεντέσμα, ο Αντζας, ο Λουα Λουα και στα ψηλά (γιατί χαμηλά δεν υπήρχε) ο Κοβασεβιτς....

Ο Άντζας καλώς αποβλήθηκε. Ίσως θα έπρεπε και ο Λεοντίου....

Προτεινω να κλεισουν τα σύνορα και να μην παμε στην Ευρώπη γιατί με τέτοιες εμφανίσεις βλέπω να μαζεύουμε πολλά πακέτα....

ΥΓ: Ο Καζναφέρης ήταν ΜΑΓΙΚΟΣ.....

Συμφωνώ με τον Νίκο,πολυ κακο παιχνίδι,καλύτερος ο ολυμπιακός δικαιούταν κάτι παραπάνω σίγουρα,ο βάζελος ούτε μισή ευκαιρία(ενα χλιαρο σούτ του Μάντζιου,και μια μλκ του Παπ που ήταν ο χειρότερος παίχτης του παιχνιδιού)ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο Γκαλέτι και μου άρεσε και ο Λεντέσμα,ο βούλης άκουσε πολλά αλλά η κόκκινη ηταν δικαιολογημένη,όπως θα έπρεπε να την είχε δει ο Λεοντίου.Κρίμα θα μείνει μάλλον 5-6 μήνες εκτός,οπότε Τάκης Φύσσας βασικός,οταν γίνονται διάφορες μλκιες λογικό είναι να μην υπάρχει κόσμος(ειδικά στην 13,που αν είναι δυνατον πήγαν οι τοις ΠΑΛΕΦΙΠ)

Υ.Γ. Μπράβο στον Δημούτσο πολύ καλός αναλογικά με την ηλικία του και πως ήταν το πρώτο του παίχνιδι.....
Υ.Γ. ΕΛΕΟΣ΅!!Με τον κατσαρό και της μαλακίες του,στην αρχή ειδικά του δεύτερου ημιχρόνου τον φωνάζει ο επόπτης στο τέρμα,και ο μαλάκας λέει πως ίσως το ενα δοκάρι να ήταν κόντοτερο.........αν είναι δυνατόν........

26/11/08 Inter-Pao 0-1
Ήμουν και εγώ στο κάψιμο του Μιλάνου

Ο χρήστης pippo 9 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση