Απάντηση: Το χωράφι Στυλιανίδη
Από πότε η τιμή ενοικίασης ενός οικοπέδου σε κάνει ένοχο ή ύποπτο; Εγώ εμμένω σε αυτά που έγραψα στην αρχή: η εφημερίδα δηλώνει υπόννοιες χωρίς να θίγει τα πράγματα για τα οποία υποννοεί και αυτό που δεν μου αρέσει είναι οτι δεν φέρνει αποδείξεις πιθανής παρανομίας αλλά γράφει για να διαμαρτυρηθεί επειδή ο Στυλιανίδης τους απειλεί με εξώδικο (το οποίο εξώδικο δεν έχει κάποια ισχύ). Καλό είναι να βρίσκουν και να δημοσιεύουν τα ΜΜΕ τις συναλλαγές του κάθε πολιτικού (για να ξέρουμε και εμείς τι κάνουν οι "εκλεκτοί" μας) αλλά μέχρι εκεί! Όταν το δημοσιεύουν σαν να βρήκαν κάποιο λαβράκι χωρίς να γράφουν αποδείξεις και χωρίς να τις έχουν πάει στον Εισαγγελέα επομένως (για να κινηθεί ο τελευταίος εναντίον του Στυλιανίδη) αλλά υποννούν πράγματα του στυλ "κοίτα τι βρήκαμε" σε προεκλογική περίοδο εμένα μου κάνει οτι θέλουν να βλάψουν πολιτικά τον Στυλιανίδη. Και δεν τον υπερασπίζομαι φυσικά γιατί δεν τον ξέρω καν ως πολιτική ύπαρξη.
Θεωρεί κάποιος παράνομο να νοικιάζεται το χωράφι πατέρα υφυπουργού σε εταιρεία σε χαμηλότερη μάλλον τιμή της εκτιμώμενης; Δεν λέω οτι δεν μπορούν να κρύβονται άλλα πάρε-δώσε μαζί με αυτή την συμφωνία αλλά από την στιγμή που δεν τα ξέρουμε και επομένως δεν ξέρουμε οτι είναι και παράνομα δεν είναι σωστό να υποννοούμε πράγματα...
|