Θέμα: emo kids.
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-09-2007, 05:44   #23 (permalink)
Commando7hh
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: emo kids.

ελα ντε.. εγινε της μοδας η αυτοκτονια. ποια αυτοκτονια δηλαδη, εγινε της μοδας ολοι να λενε οτι θελουν να αυτοκτονησουν. και αμα εχεις κοψει και καμια φλεβα στην ζωη σου τοτε εισαι και πολυ ιμο μιλαμε.

εγω αυτους που κοβανε τις φλεβες τους και χαραζαν το δερμα τους με ξυραφια στην εποχη μου τους ελεγα μαλ.κες. αυτοι ομως ειναι μια πιο ειδικη κατηγορια.

προβληματα, και στεναχωρια, και μαυριλα, και δωστου και κανα κλαμα, και σκαστο και απ το σπιτι και εισαι και πολυ ιμο μιλαμε.

κατα τη γνωμη μου το να εισαι ιμο και εισαι αρρεν εισαι στο σωστο δρομο για να γινεις γκει. και αποτυχημενος γκει κιολας.

αμα εισαι γυναικα και γουσταρεις τους ιμο, τοτε πιθανοτατα εισαι και εσυ και η ιδια ιμο. οποτε μια μερα απο εκει που κανατε ρομαντικες τελετες με αιματοχυσιες και μελαγχολουσατε μαζι με το αγορι σου τον βλεπεις να τον 'μελαγχολει' κανενας μαυρος και κοβεις τη φλεβα σου για αλλη μια φορα.

προβληματα εχουμε ολοι, τραυματα εχουμε ολοι, ανασφαλειες και ανησυχιες εχουμε ολοι αλλα δεν κανουμε ετσι. επειδη στον πραγματικο κοσμο αμα κατσεις και κλαιγεσαι συντομα θα κλαις για πραγματικο λογο για το ποσο μαλ.κας και γκει ησουν.

του χελ κοινως.