Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-08-2007, 13:51   #214 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο prokroustis Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε καντονα, ο παππους μου ηταν εξοριστος στην μακρονησο επι χουντας και ετσι ειχα ακουσει μερικα πραγματα για τον κουμμουνισμο.οσο για τον πλατωνα,εγω στην φωτο εχω τον Πυθαγορα συγγνωμη αλλα δεν εχω διαβασει ακομα την πολιτεια,αν και επειδη δεν ξερεις την αποψη μου εγω πιστευω πως το κουμμουνιστικο συστημα ειναι το καλυτερο αφου μοιζει ισως και ταυτιζεται με αυτο του χριστου.ασχετα που δεν εφαρμοζεται ποτε.και σιγουρα ειναι καθεστως κατι το οποιο με τρομαζει αφανταστα.πιστευω να σε επεισα..δεν ειναι οτι μισω κανεναν απλως με αλλους συμφωνω και με αλλους διαφωνω
Τοτε προφανως το "αναρχοκομμουνι" το ειπες για πλακα! Ομως πρεπει να ξερεις οτι δεν γινεται να κανει καποιος πλακα με τετοια θεματα! Δεν γινεται να κανεις πλακα οταν, οχι μονο σε κοροϊδευουν μπροστα στα ματια σου, αλλα ταυτοχρονα εχουν βαλει την χωρα σου κατω και την γ@μανε! Δεν γινεται να κανεις πλακα οταν καποιος εχει χασει την περιουσια του ή ακομη χειροτερα τον συγγενη του εξαιτιας τους! Δεν γινεται να κανεις πλακα οταν τα τελευταια χρονια γινεται μια προσπαθεια να γινει η χωρα μας μια απεραντη ερημος με την ανυπολογιστη οικολογικη καταστροφη που συμβαινει καθε καλοκαιρι!