Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik
Από την πρώτη στιγμή είπα ότι φταίνε οι πολίτες.
Διαφωνούμε βέβαια στον τρόπο ευθύνης τους και διαφωνούμε πολύ. Οι πολίτες ευθύνονται γιατί είναι ανενεργοί. Γιατί αναθεωρείται στη βουλή το άρθρο 24 και μένουν απαθείς. Γιατί γίνονται τόσα και αφού " είναι μακρυά από το σπίτι μας ", συμβιβάζονται.
Εγώ είμαι κατά του εθελοντισμού. Φτάνει αυτό το παραμύθι. Είμαι υπέρ των κοινωνικών αγώνων, της μάχης στο δρόμο. Πρόσωπο με πρόσωπο. Το κράτος αν θέλει να λέγεται κράτος να σταματήσει να κλέβει τα χρήματα του λαού, να σταματήσει να αγοράζει οπλικά συστήματα υπερτιμολογημένα 300%, να σταματήσει να φτιάχνει γήπεδα στις 2 μεγάλες ΠΑΕ, να σταματήσει να χρηματοδοτεί νταβατζήδες (μπορώ να γράψω άλλα τόσα) και να προσλάβει πυροσβέστες, δασοφύλακες και ότι άλλο χρειάζεται. Λεφτά υπάρχουν, ανεργία υπάρχει, αλλά όχι. Εκεί στην κοροιδία του εθελοντισμού.
Προσωπικά δεν μένω στην Αθήνα, αλλά και να έμενα, έχω τη δουλειά μου, τη σχολή μου, δεν θα πάρω τα βουνά να το παίξω ρέιντζερ. Και φυσικά δεν θα γινόμουν εθελοντής για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω πρωτίστως.
|
Οκ λοιπόν , Εσύ θα είσαι λοιπόν στον κοινωνικό αγώνα , στη μάχη στο δρόμο, θα φωνάξεις λίγο, θα φορέσεις μαύρα, το πολύ πολύ να κλείσουν και κανένα δρόμο να ταλαιπωρηθούν τσάμπα κάποιοι άνθρωποι, ίσως ίσως να γίνει και καμια μάχη με τίποτα ΜΑΤ , να σπάσουν τίποτα αυτοκίνητα,
ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ?
Ευτυχώς ή δυστυχώς ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα όπου οι πολίτες αποφασίζουν τι θέλουν με τις εκλογές και όχι με πορείες και διαμαρτυρίες.
Την ίδια ώρα λοιπόν που εσύ θα δίνεις την "μάχη σου στον δρόμο" , κάποια κορόιδα, κάποιοι που θέλουν να το παίξουν ρέιντζερς, κάποιοι που μασάνε το παραμύθι του εθελοντισμού λοιπόν θα ξημεροβραδιάζονται στην Πεντέλη και σε κάθε δίοδο της και ΙΣΩΣ λέω ΙΣΩΣ να σώσουν το δάσος ή ότι έχει απομείνει από αυτό.
Κάνε μόνος σου την σύγκριση