Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia
|
Βάστα να μην σας πετύχουμε πουθενά. Θα φάτε καλά.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia
Καλά πλάκα μου κάνεις? Με τον Νέστα να παίζει ένα ματς και το άλλο να μην παίζει και τον Ντίντα εκτός φόρμας σε όλη την χρονιά και μιλάτε ρε? Έπνιξε 2 γκολ με την Μπάγιερν και πάλι όμως περάσαμε. Με εσάς στο πρώτο ματς πνίγει το πρώτο στην κεφαλιά του Ρονάλντο και πνίγει και 3ό σουτ στην κλειστή γωνία έξω από την περιοχή!!! Συγνώμη αλλά όταν σε νοκ ούτ ματς μια ομάδα σου χαρίζει 2 γκολ και υποτίθεται έχεις την καλύτερη επίθεση αυτή την στιγμή στον κόσμο και δεν περνάς τότε δεν έχεις καμία δικαιολογία. Είμαστε απλά καλύτερη ομάδα...
Αλήθεια ωραία τα κενά που είχατε στην άμυνα, από την μέση και μπροστά ήσασταν πλήρεις όμως. Για εξήγησε μου γιατί στο δεύτερο ματς ο Ντίντα ήτανε θεατής?
|
Σκατά ομάδα είστε. Άλλες 10 φορές να παιξουμε δεν μας νικάτε. Άντε ντε........
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia
Δεκτόν...Δεν είναι τυχαίο όμως που κάθε φορά που έρχεστε στο Σαν σίρο ταπεινώνεστε. Με μόλις ένα Τσουλού σε 40 χρόνια και χωρίς ηγέτη στην ομάδα δεν νομίζω να πάτε πουθενά στην Ευρώπη. Γιατί με Κάρικ και Χαρντγκριβς στο κέντρο τα ίδια θα βλέπουμε φέτος. Θέλετε έναν Κιν επειγόντως...
|
Ρε άντε απο δω που θα μας πεις οτι θελουμε και ηγέτη.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia
Και βέβαια το αξίζαμε!!! Πήγε να να σας το χαρίσει ο διαιτητής αλλά είσασταν ανίκανοι...νάνε καλά ο ζέντεν ο πέναντ και οι άλλοι. Να σου θυμίσω μερικές κόκκινες που έπρεπε να είχατε πάρει στο πρώτο ημίχρονο για κάτι τάκλιν απο πίσω? Μήπως το οφσάιντ στο τετ α τετ του Κακά? Το γκολ το δικό σας που ήτανε οφσάιντ? Αν με το που παίρνει μπάλα ο Κακά και ο Πίρλο μου αρχίζετε τα τάκλιν απο πίσω ε ναι, τότε μπάλα δεν θα μπορέσουμε να παίξουμε...Μόλις βγήκε ο Μασεράνο απο το γήπεδο γιατί ήτανε θέμα χρόνο να φάει και άλλη κάρτα είδες συνεργασία Κακά και Ινζάκι...Όσο για τον τελικό του 2005, τα πέναλτυ πάντα είναι τύχη και πάντα νικάει ο ποιό τυχερός, ασχέτως άμα εγώ χρεώνω την ήταν στον προδότη τον ουκρανό με την ευκαιρία που δεν χάνεται...  
|
Χρόνη κράτα με. Κρατα με ρεεεεε. Δεν αντέχω..............