Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cesar
Αν δεν θες να είσαι απαθής, έλα να μαζευτούμε να πάμε στη Πεντέλη , να πάμε στον Διόνυσο, να κάνουμε περιπολίες, να βοηθήσούμε στην αποψίλωση. Έτσι θα κάνεις την διαφορά.Όχι με διαμαρτυρίες ανούσιες. Τι θα δηλώσουν όσοι πάνε στην συγκέντωση? Πως διαμαρτύρονται και κατηγορούν όλους τούς άλλους. Ενώ όσοι πάνε έκαναν ότι μπορούσαν για να μην συμβούν όσα συνέβησαν?
Ακόμα υπάρχουν φωτιές. Όποιος θέλει να κάνει κάτι , ας πάει να βοηθήσει.
Όλοι ξέρουμε πως η κρατική μηχανή είναι νοθρή και δυσκίνητη διαχρονικά. 20 χρόνια τώρα. Και τι κάνουμε?
Δεν ξέρουμε πως μπάινουν τέτοια εποχή 3-4000 φωτιές? Τι κάνουμε?
Αρκεί να είναι μακρυά από την πόρτα μας. Τι κάνουμε ?
Τίποτα
Φταίμε όλοι.
Φταίω εγώ πρώτα από όλους γιατί όταν μου έλεγαν να πάω εθελοντής τους ειρωνευόμουν, όταν μου έλεγαν να πάω το Σαββάτο στις περιπολίες στη Πεντέλη τους απαντούσα πως θέλω να δω ποδόσφαιρο.
Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας. Το μόνο εύκολο είναι να βρίζεις και να κατηγορείς.
Και πως θα αντιδράσουμε ?
Θα παμε λεει να κανουμε διαμαρτυρία. Ε και? Γιατί πάντα φταίνε οι άλλοι. Όχι εμείς.
Θα βάλουμε λέει και μαύρα. Γιατί?
Μιλάμε για εθνική τραγωδία. Όλοι πονάμε, σήμερα πήγα στην δουλειά και δεν μίλαγε κανείς. Αν φορέσω το μαύρο θα δείξω τον πόνο μου. Όσοι δεν φορέσουν δεν πονάνε?
Μαύρα φοράμε για να μάθουν οι υπόλοιποι που δεν μας ξέρουν πως έχουμε πένθος. Εδώ όλοι έχουμε πένθος.Έίναι κανείς που δεν το ξέρει?
|
ωραιος .καλες ειναι και οι διαμαρτυριες καλες και οι πορειες αλλα το πιο ουσιαστικο θα ηταν να παμε να βοηθησουμε ειτε οπως λες εσυ ειτε να βοηθησουμε στην αναδασωση.τωρα για αυτους που πανε μονο στις πορειες ενταξει καλα κανουν αλλα οχι μονο πορεια επειδη γουσταρουμε το νταβαντουρι ας κανουμε και κατι πιο πρακτικο.ας δειξουμε και τη διαμαρτηρια μας αλλα και κατι πρακτικο.