Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-08-2007, 02:51   #10 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Φώτα, σκηνή και πάμε

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
O Αλιαγας είναι δημοσιογραφος, έχει διατελέσει και παρουσιαστής κεντρικού δελτίου ειδήσεων πέρα από παρουσιαστής ριαλιτι παιχνιδιού..... Οπότε μια χαρά σχέση έχει με τα γεγονότα....
ΟΚ,τυπικά είναι δημοσιογράφος. Όσο δημοσιογράφοι είναι ο Χίος,η Στεφανίδου και η Λαμπίρη. Για μένα είναι ανύπαρκτοι. Δεν μπορείς να είσαι οτιδήποτε μόνο όταν το θυμάσαι ή όταν βολεύει. Με τα γεγονότα δεν έχει καμία σχέση. Ούτε καν ζει εδώ. Βλέπω ιδιωτικά κανάλια,γυρίζω μετά στη ΝΕΤ και νομίζω πως λένε για άλλη χώρα. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΤΕΛΟΣ. Είναι μία από τις λίγες φορές που βγήκα έξω γιατί δεν άντεχα να τους ακούω όλους αυτούς. Βάζω τον εαυτό μου στη θέση αυτών των ανθρώπων που καίγονται κυριολεκτικά και δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά,τρελαίνομαι. Και τα ζώα στα κανάλια σκέφτονται πως θα πιάσουν μεγαλύτερη τηλεθέαση,ποιό τρικ θα κάνουν για να πουλήσουν την καταστροφή και τον θάνατο καλύτερα από τους άλλους. Τι να πω... Όλα εμπόριο είναι. Τελικά το πράσινο καίγεται γιατί δεν κάνει τζίρο. Το Αρχαίο μουσείο της Ολυμπίας κάνει και γι' αυτό σώθηκε... Και όταν η φωτιά σβήσει θα αρχίσει η πολιτική πάνω στα καμμένα.. ΟΚ, ό,τι πουν.. Περιμένω με αγωνία τις 16/9,την προηγούμενη φορά είχαμε 89% του πληθυσμού της χώρας να είναι πρόβατα (κι εγώ μέσα,μην το παίζω έξυπνος). Τώρα πόσοι άραγε;

Πάμε όλοι μαζί ρε: Μπεεεεέ...