Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-08-2007, 01:52   #129 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Καίγεται ο Ταϋγετος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas Εμφάνιση μηνυμάτων
φωτια στην πατρα
2-3 χιλιόμετρα από το σπίτι μου η συγκεκριμένη φωτιά, ευτυχώς δεν φυσούσε εκείνη τη ώρα γιατί θα είχε καεί η μισή Πάτρα (στα προάστεια προς Ρίο) εύκολα.

Κατά τα άλλα:
Ποιά δημοκρατία,ποιά δικαιοσύνη κτλ μου λέτε; Οι έννοιες αυτές αφορούν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,εδώ έχουμε να κάνουμε με ΖΩΑ,άρρωστα ζώα κιόλας. Οφθαλμός αντί αφθαλμού,να τους κάψουν ζωντανούς.

@Αιθέρα: Ο ηθικός αυτουργός πάει και βρίσκει κάποιους φυσικούς αυτουργούς οι οποίοι είναι ΠΡΟΘΥΜΟΙ αντί χρημάτων να κάνουν ό,τι κάνουν. Πως λοιπόν οι φυσικοί αυτουργοί δεν έχουν τεράστια ευθύνη; Δεν μιλάμε για βαποράκια και εμπόρους ναρκωτικών,εκέι τα βαποράκια δεν νιώθουν από τη στέρηση,οι εμπρηστές έχουν πλήρη συναίσθηση τι κάνουν.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο greekfansws Εμφάνιση μηνυμάτων
Τίποτα αυτοί μπορεί να είναι και αθώοι και συνήθως αυτό γίνεται όταν η κοινωνία επιτάσσει κάποια σύλληψη για απόδοση ευθυνών.
Και πως είμαι σίγουρος πως αυτοί που θα ομολογήσουν θα έχουν ήδη πολύ βαρύ ποινικό μητρώο... Θα τρώγανε που θα τρώγανε 10,15,20 χρονάκια για χ,ψ,ζ λόγους ας πάρουν και αυτό πάνω τους έναντι αδρής αμοιβής...

Τα περί συνομωσίας σίγουρα έχουν κάποια βάση από τη στιγμή που μιλάμε για τόσα μέτωπα σε όλη τη χώρα αλλά αυτό δεν αλλάζει και πολλά για μένα,υπάρχουν τεράστιες ευθύνες.
Βλέπω πως τις τελευταίες ώρες φοριέται πολύ η ατάκα "Ζούμε τη δική μας 11η Σεπτεμβρίου". Απλά έλεος... Δεν συγκρίνεται ένα γεγονός που έγινε μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών με κάτι που συμβαίνει 2 μέρες και ακόμα είναι ανεξέλεγκτο.