Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-08-2007, 01:27   #2001 (permalink)
pink
Επίπονο Μέλος

Το avatar του χρήστη pink

pink is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην pink
Προεπιλογή Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδή ρε μεγάλε αν ήταν πρωθυπουργός ο Καρατζαφέρης θα έκλανε και θα έσβηνε τη φωτιά; Πολιτικό είναι το θέμα ή κοινωνικό; Βλέπω τώρα και τα ποστ σου πως την βάλαν Αλβανοί ή Τούρκοι τη φωτιά! Τι να σου πω... Απορώ τι μπορώ να σου πω για να επικοινωνήσουμε,είναι φανερό πως ζεις στον κόσμο σου. Και στα μου αν τα πιστεύεις ή όχι αλλά ΣΥΦΙΛΙΑΖΩ να γίνεται πολιτική τέτοιες ώρες,τρελένομαι.
Το πρόβλημα σου είναι σε τι γλώσσα θα μιλάγαμε αυτή τη στιγμή; Ας μιλάγαμε και Σουαχίλι μεγάλε,η χώρα κάρβουνο θα ήταν πάλι. Και χωρίς να με ξέρεις μη μου λες αν είμαι αδιάφορος ή όχι. Δηλαδή το ενδιαφέρον κρίνεται από το αν ψηφίζω κάποιον από όλους τους μαλάκες... 1 φορά στα 4 χρόνια φαίνεται το ενδιαφέρον για τα κοινά για σένα...
Κυνήγα τα αλβανοτουρκικά σου φαντάσματα,τράβα μαζί με τον Καρατζαφέρη να οργανώσετε σχέδιο να πάρουμε πίσω την Πόλη και περίμενε να έρθουν οι Υπερέλληνες από τον Σύρειο να σβήσουν τη φωτιά...

ΥΓ: Σόρρυ για το ύφος μου από όλους αλλά κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα ποάρω ήρεμα με την καμία.

Συγχωρεμενος!!Πεσ' τα