Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-08-2007, 01:39   #13 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Φώτα, σκηνή και πάμε

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik Εμφάνιση μηνυμάτων
Όλα έχουν σχέση. Και έχουν σχέση γιατί αφορούν την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού στην κάθε περίπτωση. Αυτό λοιπόν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ την πηγή όλων των προβλημάτων που δεν είναι τίποτα άλλο από την απραξία. Την αδιαφορία. Την λαμογιά και την αναισθησία. Δεν είναι πρόβλημα θεσμών.

Εντάξει όποιος θέλει μπορεί να μοιρολογεί αιωνίως. Είναι ίδιον του Έλληνα. Πάντως είμαι κατά της αδράνειας και υπέρ της πολυφωνίας, του αγώνα και της ενημέρωσης. Είμαι αισιόδοξος. Ακόμα και σε ένα μη δημοκρατικό σύστημα διεξαγωγής εκλογών (όπως αυτό που ισχύει στην Ελλάδα), μπορείς να κερδίσεις πράγματα. Στο τέλος τουλάχιστον μπορεί να σου μείνει μια καθαρή συνείδηση...
Κοίτα,συμφωνώ πως το μοιρολόι και ο ωχαδερφισμός δεν προσφέρουν τίποτα. Υπέρ της πολυφωνίας είμαι και εγώ αλλά δεν φαίνεται να το συμμερίζεται και πολύς κόσμος αν κρίνω από το γεγονός πως στη Βουλή μπαίνουν 4 κόμματα και το 4ο μπαίνει με το ζόρι.
Στις φετινές εκλογές είναι πιό δύσκολο από κάθε άλλη φορά το κόμμα που θα τις κερδίσει να έχει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Μάλιστα αν μπουν στη Βουλή 5 κόμματα και ο νικητής συγκεντρώσει κάτω από 42% δεν θα έχει καν πλειοψηφία. Προσωπικά το εύχομαι αλλά δεν πιστεύω πως θα γίνει...

Κατά τα άλλα για μένα τα περισσότερα προβλήματα είναι θέμα νοοτροπίας και έλλειψης Παιδείας του μέσου πολίτη,ψηφοφόρου,Νεοέλληνα , όπως θες πες το και κατά δεύτερο λόγο αυτών που κυβερνούν.Βρίσκουν και τα κάνουν. Και αυτό δυστυχώς μπορεί να αλλάξει μόνο με τα χρόνια.