-
Θα είσαι έτοιμος να παίξεις στο ματς της επόμενης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό;
«Το συζητάτε; Δεν θα είμαι απλά έτοιμος, αλλά πανέτοιμος. Αν με ρωτήσουν, θα τους πως ότι θέλω να αγωνιστώ πάρα πολύ σε αυτό το παιχνίδι. Οπως είπα, ξέρω ότι ήρθα στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε σε όλους και ειδικά στον ισχυρότερό μας αντίπαλο. Θέλω να παίξω κόντρα στον Παναθηναϊκό και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου να κερδίσει. Αυτό θα είναι το ιδανικό ντεμπούτο για μένα με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.
Γιατί μάλιστα να μη σκοράρω, αν μου δοθεί η ευκαιρία; Αυτό, πάντως, που μετράει είναι το καλό της ομάδας. Πάνω από όλα πρέπει να κερδίζουμε».
Ρομπέρτο Αρτσούμπι
Φωνή 4: "Δεν σας χάλασε που θα το καρφώσει και ο Αρτσούμπι στη Λεωφόρο..."
Πόσο πάει το σκορ μαζί με το γκολάκι του Αρτσούμπι; Γιατί έχω χάσει το μέτρημα...
Εκτός από αυτό όμως ο Αρτσούμπι έκανε μια βαθειά βουτιά στη γραφικότητα και φρόντισε να κάνει δυναμική είσοδο...
- Ποιο είναι το μήνυμά σου προς τους φίλους του Ολυμπιακού;
«Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια.
Θέλω να μιλάω μέσα στο γήπεδο με την απόδοσή μου. Ομως θέλω να ξέρουν οι φίλοι του Ολυμπιακού ότι εγώ έρχομαι, για να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα κάνω ό,τι μπορώ, για να παραμείνει η ομάδα πρώτη στο πρωτάθλημα και να φθάσει ψηλά στην Ευρώπη.
Θέλω ο κόσμος της ομάδας να παραμείνει ήσυχος και να είναι βέβαιος ότι θα τα δώσω όλα για αυτούς. Ανυπομονώ να τους συναντήσω την Κυριακή στο γήπεδο!»
- Από την Ελλάδα ποια ομάδα υποστήριζες;
«
Τον Ολυμπιακό. Οπως σας είπα, μιλάω τακτικά με τον νονό μου, ο οποίος είναι "βαμμένος" Ολυμπιακός, οπότε δεν μου ήταν δύσκολο να αποφασίσω. Μου αρέσει πολύ που θα αγωνιστώ στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας».
Και κλείνει όσο δυναμικά άρχισε:
- Ποιο είναι το πιο τρελό όνειρο που έκανες πιτσιρικάς;
«
Θα σας φανεί παράξενο, αλλά εγώ επιμένω ότι το πιο τρελό μου όνειρο ήταν να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι γεμάτο Ελλάδα και αν δεν έχετε μεταναστεύσει, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σας λέω.
Καλώς σε βρήκαμε ρε αρρώστια,έχεις πολλά να προσφέρεις στο θέμα!!