Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-08-2007, 16:10   #1871 (permalink)
donpaganistis
You can't step twice into the same river.

Το avatar του χρήστη donpaganistis

Περιοχή: 0048
donpaganistis is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην donpaganistis
Lightbulb Απάντηση: Με τιμεί που...

Τιμεί τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων στην Καλλιθέα Χαλκιδικής που μας έστελναν λέγοντας <<Δεν υπάρχει τίποτε άδειο>> πριν καν τους πούμε τη θέλουμε;
Τιμεί ιδιοκτήτη Πιτσαρίας-Γυροπωλείου που το μουσικό πρόγραμμα του στις χαλαρές ώρες έπαιζε Μπιθικώτση και Πουλόπουλο και στις γερές Βαμβακάρη και Τσιτσάνη;
Τιμεί τη γκαρσόνα που στην παραλία της ζήτησα σόδα και μου απάντησε <<δεν έχω σόδα αλλά έχω Carib>>.Πού κολλάει η μπύρα με τη σόδα;
Μας τιμάει που με το που την βρίσκαμε ξαπλώστρα πετούσαμε τα πράματα και βουτούσαμε για κανά 3ωρο στη θάλασσα με αποτέλεσμα να μη πληρώσουμε ούτε μια φορά ξαπλώστρα;
Μας τιμεί που στον καρατσιφούτη σπιτονοικοκύρη μας πουλήσαμε μούσι ότι κάπου χάσαμε ένα 50ευρω.Λογικά θα ξύλωσε και τα πατώματα για να το βρει!!!
Τιμεί κάφρικη παρέα που στον δρόμο Καλλιθέας-Θεσ/νικης κόρναραν σε περιπολικό της Τροχαίας που ήταν στην ουρά μπροστά τους.
Με τιμεί που το άλλο Σαβ/κο φεύγω διακοπές Ρόδο πριν ξαναρχίσω την δουλειά;