Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier
νοοτροπία του λιμανιού όπως προείπα.
εγώ θέλω να δω μπάλα φίλε, να γεμίσει το γήπεδο με μη-κάφρους, να βλέπω έλληνες αντί για λεγεωνάριους της μιας κακής χρονιάς, να πάω πάλι στην ισπανία, στην ιταλία, στην αγγλία έστω και στη ρουμανία και τη βουλγαρία και να μην ντρέπομαι που ακολουθώ την ομάδα μου έξω, να έχω το σεβασμό από αυτούς που για να με νικήσουν θα φτύσουν αίμα και από αυτούς που θα λένε ότι παίζω την καλύτερη μπάλα ανεξαρτήτως τίτλων, να τραγουδάω στις χαρές και να χειροκροτάω την προσπάθεια στις ήττες αντί για να βρίζω, να είμαι περήφανος για μια ομάδα που θα στέκεται στο ύψος της και σε αυτό των παιχτών-παιδιών της και όχι σε αυτό του προέδρου της και του τεχνικού διευθυντή της. Και όταν όλα αυτά γυρίσουν με το καλό θα βρω και τους τίτλους και τις πορείες, το ξέρω γιατί το έχω ΖΗΣΕΙ.
Αν είναι να πάρω μια γαμοκούπα συμβιβασμών κάτι τιποτέτοιων κωλοπαραγόντων και παραγκάδων για να χαρώ τότε καλύτερα να αλλάξω ομάδα. πάρτε το χαμπάρι ο ΠΑΟ δεν είναι λιμάνι όσο και να προσπαθήσετε να τον κάνετε...
|
Για το οτι δν πηγαινεις Ισπανια,Ιταλια ή οπου αλλου θες με τον ΠΑΟ φταιω εγω και οι αλλοι συνκαφροι,λιμανιωτες οπως λες;;;
Εγω και αυτοι αγοραζουμε τους παικτες;Εγω και αυτοι παιζουμε;Εγω και αυτοι ειμαστε το τεχνικο τιμ.
Οχι.Αρα σε τι φταιμε που εχει γινει ετσι η ομαδα;