Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-07-2007, 01:36   #123 (permalink)
mousaka+10
Κουγια στα τσακιδια!

Το avatar του χρήστη mousaka+10

Περιοχή: Πατρα
mousaka+10 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην mousaka+10
Προεπιλογή Απάντηση: Οταν μιλούν οι γραφικοί...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon Εμφάνιση μηνυμάτων
Λιγο μεγαλουτσικη ιστορια αλλα αξιζει...

Βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 2004, όταν οι δύο ισχυροί άντρες της ομάδας σχεδίαζαν το μέλλον της Τσέλσι. Χρήματα διαθέσιμα υπήρχαν δίχως φειδώ, ωστόσο ο Μουρίνιο δεν έδειξε να συγκινείται.
"Τώρα που είμαι εδώ, θα αγοράσω τον Ροναλντίνιο. Θα το ήθελες αυτό", ρώτησε ο Αμπράμοβιτς τον Μουρίνιο. "Οχι", ήταν η μονολεκτική απάντηση του Πορτογάλου, σύμφωνα με τα αποσπάσματα που δημοσίευσε η κυριακάτικη βρετανική εφημερίδα "News of the World".
"Θα σου αγοράσω τον Ζινεντίν Ζιντάν", συνέχισε ο Ρώσος μεγιστάνας. "Οχι", επέμεινε ο Πορτογάλος. "Τον Ντέιβιντ Μπέκαμ;". "Οχι", απάντησε και πάλι μονολεκτικά ο Μουρίνιο.
Ο Αμπράμοβιτς, σε μία προσπάθεια η Τσέλσι να φτάσει στη πολυπόθητη κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, απέκτησε, εν τέλει, τον Αντρέι Σεφτσένκο και μάλιστα για περίπου πενήντα εκατομμύρια ευρώ. Ως αποτέλεσμα, οι σχέσεις του με τον Μουρίνιο διαταράχθηκαν και χρειάστηκαν περίπου έξι μήνες για να ηρεμήσουν τα πράγματα και να μιλήσουν οι δύο άντρες.
"Εντάξει", συνέχισε ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος είχε μείνει άναυδος από την στάση του προπονητή του, αλλά έκανε μία τελευταία προσπάθεια: "Εχω ένα όνομα που δεν μπορείς να αρνηθείς. Αύριο, για σένα, θα κάνω τον φίλο μου Αντρέι Σεφτσένκο παίκτη της Τσέλσι". "Οχι, όχι και όχι", τόνισε κατηγορηματικά ο Μουρίνιο.
Η απορία ήταν εύλογη: "Δεν καταλαβαίνω κ. Μουρίνιο. Συζητάω να αγοράσουμε τους μεγαλύτερους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου". Ο Μουρίνιο ήταν αποστομωτικός: "Οχι, εσείς δεν καταλαβαίνετε κ. Αμπράμοβιτς. Χρειάζεται μόνο έναν αστέρα στην Τσέλσι. Εμένα".
Μπραβο μλκα Μουρινιο.Μ εσενα γι αστερα τα εχετε σαρωσει ολα.
Ποσο ηλιθιος ανθρωπος ειναι;;;

28-5-09
Ο χρήστης mousaka+10 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση