Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-07-2007, 21:09   #1452 (permalink)
Slipknot
You know it.

Το avatar του χρήστη Slipknot

Περιοχή: C:\Universe\Earth\Europe\ Greece\Home\Chair\Me
Slipknot is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Slipknot
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Μη μας τρελάνεις απόψε...
Και εγώ αυτό διάβαζα...Ότι ο Καστίγιο δεν ήθελε να πάει με την καμία στην Ουκρανία και προτιμούσε να μείνει στον Ολυμπιακό με ψίχουλα...Οι πιο πολλές εφημερίδες έτσι έγραφαν...Και πιστεύω πως τον αναγκάζουν να πάει για να πάρουν τα φράγκα..
Με λίγα λόγια αντί να του κάτσει, του την έκατσαν....
Άντε να πάει στο καλό γιατί μας τα κάνανε τσουρέκια τόσες μέρες..
Δεν ειπε οτι δεν παει με την καμια Ουκρανια. Ακουγοταν οτι δεν βλεπει με καλο ματι αυτη την εκδοχη. Εφημεριδες δεν διαβαζω αλλα ετσι ακουσα χθες στο ραδιοφωνο. Το οτι στον Ολυμπιακο δεν καιγονται για τον Καστιγιο τωρα πια ειναι φυσιολογικο μετα απο τοσο καλη προταση, αλλα το ενδεχομενο να τον εδιωξαν το βρισκω ολιγον υπερβολικο. Αν εν πασει περιπτωσει εχει συμβει κατι τετοιο, λογικα θα το πει και ο Καστιγιο. Δεν αποκλειω το ενδεχομενο να τον εδιωξαν, αλλα περιμενω να βεβαιωθω πρωτα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Περιμενω απαντηση απο τ αδερφια για την προεδραρα.
Εγω δεν εχω να πω κατι, διοτι ειχα πει εδω και καιρο οτι αν ερθει προταση 15 εκατομμυριων ας τον δωσουμε μετα χαρας. Εγω ξερω οτι αν ηταν ο Τζιγκερ στη θεση του Κοκκαλη θα τον εδινε με 6-7 μυρια. Το οτι πηραμε τοσα πολλα χρηματα το θεωρω επιτυχια.

Δεν εχω να πω κατι αλλο για τον Νερι. Καλη επιτυχια του ευχομαι και περιμενω τις επομενες κινησεις του Κοκκαλη. Αν δεν ειναι καλες, θα φαει και το αναλογο κραξιμο.

Ο χρήστης Slipknot δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση