Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-07-2007, 13:58   #6 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik Εμφάνιση μηνυμάτων
Γενικά εμένα δεν μ' αρέσουν οι κριτικές με βάση την ομάδα στην οποία παίζουν.
-1. το είπα για να δείξω τους παίκτες και όχι την ομάδα τους. Η κριτική είναι χρήσιμη σήμερα που πετάμε στα σύννεφα και δεν βλέπουμε τα λάθη μας. Η κριτική μετά από μια ήττα είναι παντελώς ανούσια. Όλοι καταλαβαίνουν τη μαλακία που έχουν κάνει και έχασαν δεν είναι ανάγκη να τους χαντακώνει ο τύπος ακόμα χειρότερα. Αλλά δυστυχώς έτσι έχουμε μάθει να κάνουμε. Να χοροπηδάμε στις νίκες και να στέλνουμε στα τάρταρα στις ήττες. Ωραία λογική αυτή.

Παράθεση:
Δηλαδή ο Παπασταθόπουλος και ο Πλιάτσικας ήθελαν να κάνουν τα λάθη; Γίνονται αυτά στους αγώνες είτε είσαι 19 είτε 34. Αν χάναμε, θα ήταν σωστό να βγω εγώ και να κατηγορήσω τον Μπουκουβάλα που τον πέρασε πριονοκορδέλα ο Γερμανός; Ή τον Μήτρογλου που έχασε το άχαστο; Ή να βγω μετά το ματς με την Ισπανία και να την πώ στον Μήτρογλου που έχασε το πέναλτι; Τι σημαίνει έχουν εμπειρία; Ο Ζιντάν σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου πήρε κόκκινη επειδή χτύπησε τον άλλο. Αλλά εκεί τον συμπαθούμε τον Ζιντάν και δεν φταίει.
Λάθη γίνονται αλλά στις συγκεκριμένες περιπτώσεις η ηλιθιότητα περίσεψε. Θυμίζω ότι ο ένας κάνει τάκλιν στη σέντρα του γηπέδου και ο άλλος τάκλιν στη γραμμή του άουτ, εκεί που ο γερμανός πήγαινε μόνος του έξω με τη μπάλα. Τον Μπουκουβάλα δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις γιατι δεν παίζει σε μία από τις 3 μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες αλλά στον παναιτωλικό ή τη λάρισα όπου θα πάει τώρα. Και από όσο θυμάμαι ο Μπουκουβάλας δεν έχει παίξει αντίπαλος με τη Μίλαν ή τη Λιλ. Τα ίδια ισχύουν για τον κάθε μήτρογλου. Ατυχέστατο το παράδειγμα του Ζιντάν. Εκείνος καθώς φάνηκε ήθελε να πάρει την κόκκινη στην τελευταία παράστασή του και δεν θυμάμαι να έχω πει ότι δεν φταίει. Ειδικά την άλλη μέρα θυμάμαι να λέω ότι δικαίως την πήρε την κάρτα.

Παράθεση:
Ειδικότερα για τον Παπασταθόπουλο, εγώ θα πω ότι ήταν στους 3 κορυφαίους της ομάδας χθες. Έκανε ένα πέναλτι, εγώ δεν ξέρω αμυντικούς που δεν έχουν κάνει πέναλτι στην καριέρα τους. Ακόμα και χαζά πέναλτι στους πιο κρίσιμους αγώνες. Η απουσία αυτού ειδικά θα φανεί στον τελικό και θα το δείτε.
Το δέχομαι ότι ήταν στους 3 διακριθέντες. Σίγουρα θυμάμαι και άλλους που έχουν κάνει το ίδιο χαζό πέναλντι. Αυτό όμως δεν τον απαλάσει από το γεγονός ότι ήταν ηλίθιο και ότι ουσιαστικά στέλνει την ομάδα γυμνή αμυντικά σε ένα τελικό. Αυτό το τελευταίο με απασχολεί