@neacel, περί γραφικότητας:
το κακό με σας τους έλληνες είναι ότι αν χτες χάναμε ακόμα και στην παράταση, σήμερα θα σταυρώνατε ομαδικώς Πλιάτσικα και Παπασταθόπουλο και όχι άδικα αφού στις δύο φάσεις οι αντιδράσεις τους ήταν ηλίθιες. Ο πρώτος πάει και κάνει τάκλιν στη σέντρα

και αφήνει την ομάδα με 10 παίκτες για 30 λεπτά. Ο άλλος ο ηλίθιος πάει και κάνει τάκλιν εντός περιοχής σε μια φάση που αν αφήσει το γερμανό ανενόχλητο εκείνος θα βγει άουτ μαζί με τη μπάλα.
Σήμερα που είμαστε στον τελικό όλα είναι καλά και όμορφα, τα λάθη και η βλακεία αποσιωπούνται και είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
@Ραζ: Δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλοί παίκτες οι Πλιάτσικας και Παπασταθόπουλος, δεν τους αποκάλεσα ποτέ Τούρκους και γενικά δεν είμαι και οπαδός του συνθήματος περί ΑΕΚ και Τουρκίας. Αν θεωρείς εσύ ότι είναι καλύτερο που δεν θα παίξουν οι δύο στον τελικό πλανάσαι πλάνην οικτράν. Σε αυτή την ομάδα είναι υπερπολίτιμοι -όταν λείπουν οι χτεσινές βλακείες.
Ο λόγος που εγώ κρανιώθηκα είναι γιατί από ένα παίκτη σαν το Δημούτσο πχ. που δεν έχει εμπειρίες και παραστάσεις δεν μπορώ να καταλογίσω ότι έσφαλε που πήρε μια χαζή κίτρινη. Σε παίκτες όμως που έχουν παίξει Α' Εθνική σε μεγάλη ομάδα και με συμμετοχές ακόμα και στο τσου λου δεν μπορώ να συγχωρήσω την ίδια βλακεία.
Επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί την κριτική στις νίκες την θεωρείτε γραφικότητα, ενώ την κριτική στις ήττες την θεωρείτε ξεσπάθωμα.