Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-07-2007, 02:52   #2 (permalink)
mousaka+10
Κουγια στα τσακιδια!

Το avatar του χρήστη mousaka+10

Περιοχή: Πατρα
mousaka+10 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην mousaka+10
Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Slipknot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραια και ο Λεντεσμα ειναι οτι καλυτερο μετα τον Γκατουζο. Να εχουν και μια λογικη αυτα που λεμε. Αν ο αμεσως επομενος καλυτερος ποδοσφαιριστης μετα τον Σαβιολα ειναι ο Σαλπιγγιδης (ακομα και εκεινη τη στιγμη) τοτε εγω ειμαι ο Ραμπο.

Δεν παιζει καν στην εθνικη ο Ντουντου. Στο Κοπα Αμερικα δεν κληθηκε. Εχει παιξει ελαχιστα παιχνιδια και τα περισσοτερα ως αλλαγη. Αλλα και ο Λεντεσμα για να κατεκτησε πρωταθλημα Αργεντινης ε κατι θα ξερει. Προσεχε δεν λεω οτι ειναι καλυτερος του, αφου δεν εχω δει κανεναν απ'τους 2, αλλα δεν μπορω και να δεχτω αυτο που λες εσυ (υποθετοντας μαλιστα), οτι δηλαδη ο Ντουντου ειναι αλλη κλαση.
Μα τελευταια μερα των μεταγραφων δν μπορουσαμε να παρουμε τπτ αλλο..Καθε χρονο υπαρχει ενας τεραστιος παικτης που ειναι να ερθει Ελλαδα και μετα γυρναμε στα Ελληνικα.Περυσι ηταν ο Σαβιολα...δν εκατσε και γυρισαμε στην προσιτη αγορα που υπηρχε ο Σαλπι...
Ο Σαλπι δν ηρθε μονο επειδη ηταν ο μοναδικος που υπηρχε..ηρθε και επειδη τον ηθελε και ο γαυρος..

Το πρωταθλημα το πηρε μαζι με αλλους 20 παικτες ενω ο Ντουντου αναπληρωματικος στη Βραζιλια ηταν μονος του...Λογικα να το παρεις και χωρις
να εχεις δει κανενα δν γινεται να πιστεψεις οτι ο Ντουντου ειναι χειροτερος απο τον Λεντεσμα.

28-5-09
Ο χρήστης mousaka+10 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση